Батков иска по-добър Левски в Разград

09:36
Батков иска по-добър Левски в Разград
Собственикът на Левски Тодор Батков иска да види още по-добра игра на отбора срещу Лудогорец в неделя. Адвокатът остана доволен от мача с Литекс при победата с 3:2, но смята, че "сините" имат възможности да играят още по-силно, съобщава "Тема Спорт".

Той е заявил лично пред мениджъра Георги Иванов, че иска да види подобрение в дербито с Лудогорец.

"Много съм доволен от победата над Литекс. Наистина има положителна промяна. Знам обаче, че можем още. Искам по-силен Левски в Разград. Нека се получи истински футболен празник на новия стадион", били думите на Батков пред Гонзо.

Адвокатът заявил и недоволството си от слабите изяви на Тони Калво и Сьорд Арс. Той казал на мениджъра на Левски, че ако двамата не могат да бъдат мотивирани след отпадането от Лига Европа, то най-добре да бъдат продадени. Калво и Арс получават по-високи заплати от повечето футболисти на "Герена", но засега не оправдават вложените в тях средства. Това важи с особена сила за испанеца. Именно това са причините Батков да отвори темата за тяхното евентуално отстраняване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_FanBlue
21.09.2011 12:39

Лудогорец ми приличат на Ловеч от преди 11-12г, когато след 1-во място в "Б" група станаха на 2 пъти шампион и в "А" група. Няма да се учудя ако "сините" бъдат отнесени с 3 гола в Разград. Успех на ЛЕВСКИ *tongue**thumb_up*