Любо фаворит за националния

09:14
Любо фаворит за националния
Любослав Пенев е фаворит за треньор на националния отбор по футбол на България. Към този момент половината от членовете ма Изпълкома обявиха подкрепата си за Пенев, за чието назначение пръв призова вицепрезидентът на футболния съюз Йордан Лечков, съобщава "7 дни спорт".

Националите останаха без треньор след освобождаването на Лотар Матеус. Временно поста заема Михаил Мадански.

Последната дума за Пенев ще има собственикът на Литекс Гриша Ганчев. Изпълкомът на Българския Футболен Съюз ще поиска той да позволи на Пенев да работи с националите. Очаква се това да стане през октомври, след изиграването на контролата с Украйна и квалификацията с Уелс.

Веднъж вече бизнесменът разреши на Станимир Стоилов да съчетава работата си в Литекс с треньорския пост в националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioga08
21.09.2011 14:04

И още нещо .Достатъчно са разходите за тези футболисти в тази уккрадена държава и затова в Национала трябва да се играе само за премия -победа и за честа Българска, а не
"бие или падне пак ще се напие"/

ioga08
21.09.2011 14:00

Някога Ви написах че най голямата грешка е че Направихте Стоичков треньор на националния после че Матеус също е грешка но и сега сте близо до фаталната грешка.В момента само един човек може и трябва да стане и то без даму се меси федерацията треньор и това Стефан Грозданов

chicken
21.09.2011 13:14

Нямам думи но да то с тези футболисти и Съра да е треньор няма как да стане. Но да си го и кажа Любо за нищо не става!!!