Фалкао на път да подобри рекорд на Любо Пенев

16:44
Фалкао на път да подобри рекорд на Любо Пенев
Радамел Фалкао започна по блестящ начин кариерата си в Атлетико Мадрид. За два мача колумбиецът реализира четири попадения.

Изключително беше представянето му в неделя вечер срещу Расинг Сантандер (4:0), когато наниза хеттрик. Нито Серхио Агуеро, нито Диего Форлан успяха да вкарат три гола в един домакински мач на "дюшекчиите".

Ел Тигре съумя да го стори още при първия си опит и накара публиката да забрави напусналите Форлан и Кун. Трите шампионатни попадения на Фалкао са най-добрият старт на дебюнт в историята на Атлетико от 15 години насам.

Българинът Любослав Пенев успя да запише пет гола в първите си три мача в Примера и да помогне за дубъла на "рохибланкос". Сега Фалкао е решен да подобри постижението на тарана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooney_fen_256
20.09.2011 16:47

все още остава мистерия за мен защо фалкао се премести в атлетико във порто беше тръврд титуляр щеше да играе в ШЛ и щеше да се бори за титлата в португалия а в атлетико ще се бори за 5-6-7 място и ще играе в лига европа единственото логично решение е че е отишъл заради парите иначе няма логика да премине в по-слаб клуб от порто

ceco26
20.09.2011 17:28

Доколкото знам, защото иска да играе в Ла Лига, а Атлетико решиха да го купят. Според мен или /Фалкао/ смята, че Ла Лига е най-силното първенство и заради това се премести от Порто, или иска да го забележат от по-голям клуб като Реал и Барса.

PFENOMENA
20.09.2011 17:03

Атл. не са много по-слаб отбор от Порто но в полседно време немогат да се класират по-напред заради голямата доминация на Барса и Реал! Даже тази година може да стигнат ШЛ като гледам че и др. отбори са зле.