Сам Алърдайс: Това е най-добрият Юнайтед, който Фъргюсън е имал

09:09
Сам Алърдайс: Това е най-добрият Юнайтед, който Фъргюсън е имал
Според Сам Алърдайс, настоящият отбор на Манчестър Юнайтед е най-добрият тим, който някога колегата му Сър Алекс Фъргюсън е имал. Мениджърът на Блекбърн смята, че комбинацията между младостта и опита правят "червените дяволи" толкова силни.

"За мен този отбор е най-добрият. Ако го погледнете ще видите младост, жизненост и много футболисти със страхотни качества, които Фъргюсън никога не е имал преди. Освен това, старите играчи в отбора допринасят много", сподели Алърдайс.

Големият Сам смята, че Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил са сърцето и душата на Юнайтед.

"Тези тримата няма да оставят останалите да забравят, че това е Манчестър Юнайтед. Те имат огромно влияние върху това как трябва да изглежда тима и как трябва да играе даден футболист, ако е в отбора. Вярвам, че Юнайтед отново могат да станат шампиони на Англия и на Европа. Ако пак направят дубъл, няма да има място за спорове, че това е най-добрият отбор на Фъргюсън. През миналата година показаха, че са най-силните на континента, а сега са дори по-добри. Досега никой не е печелил Премиършип и Шампионската лига заедно два пъти поред, но те са способни да го направя", коментира пред "Сън" Алърдайс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
20.02.2009 13:06

не беле лош меноджър с Болтън беше направил убииствен отбор ама защо се махна. Иначе за манчестър в момента има най - много на брой класни играчи от всички до сега отбори в предишните години ама си мисля че кристиано роналдо ще провали отбора просто е прекалено надут и лицемерен и едва ли се рабори добре с него

RUSSIA_FAN
20.02.2009 09:22

Вместо да коментира другите отбори, да погледне във своята кошара и да стегне жалкото си отборче, защото този сезон Ббърн са направо пълна трагедия......