"Смърфовете" играят утре контрола с юношите на България

19:33
"Смърфовете" играят утре контрола с юношите на България
Локомотив Пловдив ще се изправи утре от 16:00 часа срещу юношеския национален отбор на България до 19-годишна възраст, на който предстои да изиграе предстоящите мачове от европейските квалификации в Пловдив.

"Черно-белите" ще бъдат представени от селекция, съставена от футболисти, които рядко попадат в сметките на старши-треньорът Драган Канатларовски. Групата ще бъде подсилена и от таланти от собствената школа. Централният защитник Борис Бисеров, който получи повиквателна за националния отбор на България, най-вероятно ще изиграе по едно полувреме за клубния отбор и още едно с екипа на трикольорите, воден от селекционера Атанас Атанасов.

Също утре от 12:00 ч. на Лаута, административното ръководство на "смърфовете" ще даде извънредна пресконференция, на която ще запознае фенове и журналисти с предстоящите събития, с които ще бъде отбелязана 85-годишнината от създаването на клуба.

Както е известно, гвоздеят в празненствата ще бъде приятелската среща срещу сръбския гигант Цървена Звезда, които ще уважат пловдивчани за спаринг на Лаута на 9 октомври.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация