Хенри: Бартън е срам за футбола

14:34
Хенри: Бартън е срам за футбола
"По време на мача Джоуи Бартън казваше на всички, че печели 80 хиляди на седмица. Той си е такъв - срам за футбола", избухна полузащитникът на Уулвърхемптън Карл Хенри след загубата на "вълците" от Куинс Парк Рейнджърс с 0:3.

Новаците във Висшата лига изненадаха Уулвс на "Молиню" в събота, а след мача Бартън разкритикува Хенри в Twitter. "Хенри е играч на аматьорско ниво, грубиянин", написа бившият играч на Нюкасъл в социалната мрежа, а след това го обвини "че винаги се опитва да нарани своите съперници". Халфът на Уулвс обаче не закъсня с отговора си: "По време на мача Бартън се хвалеше на всички, че получава 80 хиляди на седмица. Той си е такъв винаги прави така. Разправя колко е велик и дразни другите. Той е срам за футбола. Това е причината толкова много хора да не го харесват. В събота те печелеха мача, нямаше нужда да се държи така", каза Хенри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
19.09.2011 15:12

Бартън е играч от "селско ниво".Ще се впише перфектно в Б група.

aa2
19.09.2011 15:01

Ахахахахах - ''Хенри е играч на аматьорско ниво, грубиянин'', абе ей грозно изчадие, ти какъв си бе?Срещу Арсенал освен да риташ и да блъскаш като проститутка друго правиш ли?СРАМ за футбола е Бартън, срам за английския футбол и световния футбол като цяло.Точно такива играчи трябва да бъдат изгонени от най-великия спорт!!!