Разтървават Неста и Ароника след края на Наполи - Милан

13:14
Разтървават Неста и Ароника след края на Наполи - Милан
Съотборниците на Алесандро Неста и Салваторе Ароника е трябвало да ги разтървават в тунела на стадион "Сао Паоло" след края на мача между Наполи и Милан снощи, пише "Кориере Дело Спорт".

Двайсетина минути преди края Ароника подсече Неста в центъра и ветеранът в отбраната на Милан скочи да се саморазправя със своя опонент.

Реферът показа и на двамата жълти картони и тогава сякаш страстите се успокоиха.

След последния съдийски сигнал обаче, Неста отново е тръгнал да атакува Ароника, но за щастие съотборниците на двамата са предотвратили по-сериозно сбиване.

Неста обясни гневната си реакция с това, че Ароника нарочно се е опитал да го контузи.

"Лошият старт на сезона за Милан се дължи на това, че шестима от основните ни играчи са контузени. Не е добре, че другите тимове играят толкова грубо срещу нас", коментира Неста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Darkk
19.09.2011 22:43

Не знам ама Неста направи Барса смешни ! Още си е велик и винаги ще бъде !!!!

Messiah
19.09.2011 21:09

Лошият старт на Милан се дължи на това, че там играят дедовци като Неста...Ами да вземат да се пооткажат вече - бяха велики, поизкараха пари - аман вече от стари кучета!

peter1985bg
20.09.2011 10:22

Не знам колко си от Милан, ама явно изобщо не си в час. Неста може да играе поне още година на най-високо ниво и Мексес да му е резерва. Гледа ли мача с Барса, а някой от Серия А тази година? Кога последно им гледа мач, че се изказваш?

tsetsi96
19.09.2011 21:36

много си прав.Аз съм от милан и мисля ,че е крайно време зеедорф,неста, амброзини да се откажат