Реднап: Играхме фантастичен футбол

08:37
Реднап: Играхме фантастичен футбол
Играхме фантастичен футбол и показахме, че сме наистина много качествен отбор, сподели мениджърът на Тотнъм Хари Реднап след домакинския успех с 4:0 над Ливърпул.

Два гола за победата на "шпорите" отбеляза Емануел Адебайор.

"Адски съм доволен от успеха, който постигнахме в този мач. Започнахме по страхотен начин двубоя и много се радвам, че успяхме да вземем такава победа. Мисля, че играхме фантастичен футбол. Ние абсолютно доминирахме по време на срещата и показахме, че сме наистина много класен отбор. Вкарахме ранно попадение в противниковата врата, което бе много важно за нас от психологическа гледна точка. Аз обаче мисля, че можехме да отбележим и още попадения на противника през първото полувреме", каза Реднап.

"Създадохме на Ливърпул проблеми абсолютно навсякъде. Бяхме фантастични и в средата на терена, и в нападението. Гостите не успяха да се справят със силната ни халфова линия и с Дефоу и Адебайор. Честно казано, бях леко разочарован, когато Адам бе изгонен от игра, тъй като играхме много силно 11 срещу 11 и се опасявах, че когато противникът остава с 10 души на терена, това може да повлияе на представянето ни", допълни още мениджърът на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация