От Тотнъм се заканиха на Юнайтед

21:43
От Тотнъм се заканиха на Юнайтед
Централният защитник на Тотнъм Майкъл Доусън се опита да надъха своите съотборници като заяви, че "шпорите" могат да победят шампиона Манчестър Юнайтед и да спечелят за втора поредна година трофея в Карлинг Къп.

Тотнъм и Юнайтед излизат на стадион "Уембли" в Лондон, на 1 март, в битка за трофея, а Доусън заяви за "Метро":

"Ние играхме вече два пъти с Юнайтед през този сезон и направихме 0:0 на "Уайт Харт Лейн" през декември след страхотна битка. След това, ние водехме с 1:0 в мача от ФА Къп на "Олд Трафорд", но имахме нещастието да получим два гола и да отпаднем. Финалът за Карлинг Къп обаче е само един мач. Въпреки, че не сме постоянни този сезон, ние играем добре срещу големите отбори и аз знам, че ако играем своята си игра ще бъдем много труден съперника за побеждаване."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
20.02.2009 09:25

Тях ШАХТАТА ги направи за смят ( СЪВСЕМ ОЧАКВАНО ), те тръгнали на МАНАФЧЕСТЪР д се заканват......... я мирни щото пътят от Донецк до Лондон не е много кратък *joking* *devil*

delpiero_fan
19.02.2009 23:45

Mоята прогноза ,за което съм НАПАЛНО СИГУРЕН е че тотнъм ще ВКАРА ГОЛ...рекорда на ман ю и Ван Дер Сап ще е до тук

charpaka
19.02.2009 23:37

Доусън говори празни приказки.... Кого надъхва като знае, че този сезон няма да победят Юнайтед. Тотнъм пък точно съм ги отписал за каквото и да било. По - слаб Тотнъм не съм гледал.

fawlty_towers
19.02.2009 23:29

А ти защо си мислиш, че Шахтар са слаби?? Я си припомни миналия или по-миналия сезон в ШЛ ... Биха и Барса дори...В момента Донецк са много силни, а и играят приятен за гледане футбол, имат много добри футболисти. На тоя етап Тотнъм са много по-назад от тях.

angel_hi
19.02.2009 22:55

Значи Тотнъм се заканиха на Манчо за Карлинга,а паднаха от Донецк-не,че те са слаби, но все пак трябваше по-добре да им се противопоставят.На реванша ще им е много трудно.

pado1981
19.02.2009 22:12

защо да е луд надъхва се човека опитва да надъха и съотборниците си....какво лошо ДА СИ ВЯРВАШ.....пак и от последните три мача по между им ...Ман Ю имат една победа с 2-1 и два пъти са завършвали наравно 0-0 и 1-1 и като се вземе под внимание че и Роби Кийн се завърна............така че успех на шпорите от мен