Шок за Венгер, Едуардо отново контузен

18:09
Шок за Венгер, Едуардо отново контузен
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за пореден път се "видя в чудо". Нова контузия е сполетяла нападателя на тима Едуардо Да Силва и той ще е извън игра за около две седмици. Феноменалното завръщане на хърватина срещу Кардиф за ФА Къп, където отбеляза две от попаденията за победата с 4:0, върна за момент усмивката по лицето на Венгер, преди той отново да научи лоша новина.

"Едуардо няма да играе две седмици. Получил е контузията две минути преди да го сменя срещу Кардиф. Това е кошмар за нас", заяви Арсена Венгер пред клубната телевизия.

"Още като го замених ми каза за болките. Това е нищо в сравнение с тежката контузия, но е удар за нас, предвид показаната от него форма и предстоящите срещи с Рома. Такива малки неприятности са резултат от дългото девет месечно отсъствие. След такъв период никой не може да изкара 6 месеца без прекъсване. Невъзможно е", завърши Венгер.

От състава на Арсенал поради различни контузии отсъстват Диаби, Росицки, Фабрегас, Уолкът и Адебайор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
20.02.2009 04:21

Горкия Едуардо... 24 милиона за 10 гола дали има за 2 години т.е. горкия Венгер също *sick*

nwa01
20.02.2009 01:17

две минути преди да го изкара....това малко ми се струва като вързване на гащите...един мач няма да го има...това е моята прогноза

Naiki_14
19.02.2009 22:31

Жалко за тея момчета!Аз сам фен на Арсенал от край време и всеки сезон е същото *sad* контузии контузии и пак контузии и пак целия сезон на ***

Arsenal_fc_bg
19.02.2009 20:16

Абсолютен малшанс. Голям талант и никакъв късмет. *sick*