Етър без Георгиев и Димитров срещу Добруджа

12:38
Етър без Георгиев и Димитров срещу Добруджа
Второ поредно домакинство предстои на Етър Велико Търново. Играчите на Георги Тодоров посрещат в днес предпоследния в класирането Добруджа Добрич, като при победа имат всички шансове да се утвърдят на челните места в класирането. Проблем обаче е отсъствието на контузения капитан Борислав Георгиев.

След разтежението, получено в Несебър, той пробва да играе срещу поморийци, но травмата го принуди да излезе още в 24-та минута. "Борислав безспорно ще ни липсва, очертава се да отсъства поне две седмици. Дано за домакинството на Сливен на 1 октомври да е готов", коментира старши треньорът Георги Тодоров. Липсващ е и наказаният за два мача вратар Венцислав Димитров, който си позволи да реагира на тенденциозното съдийство на Георги Кабаков в миналия кръг. "Отборът се готви да спечели мача и да запазим и подобрим сегашните си позиции", добави наставникът. Двата отбора играха контрола преди началото на първенството, като тогава "виолетовите" спечелиха с 2:0.

Срещата е днес от 17:00 ч. на стадион "Ивайло". Главен съдия е Димитър Буров от София с помощници Д. Русев и П. Симов, а четвърти съдия е Михаил Йорданов от Разград.

Учениците до 12 г. влизат безплатно, но нека си носят ученическите карти, припомниха от клуба. Влизането през главния вход ще става само с членски карти и пропуски, други зрители няма да бъдат допускани, като оттам няма да се излиза и след края на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация