Първанов предаде капитанската лента на Калфин

12:20
Първанов предаде капитанската лента на Калфин
Отборът на президента на България Георги Първанов победи с 7:3 тима на дипломатите в благотворителен мач в Перник.

"Успех"! С това пожелание президентът Георги Първанов предаде капитанската лента на кандидата за президент на БСП Ивайло Калфин десет минути преди края на мача с отбора на дипломатическия корпус в Перник. Тогава селекционерът на президентският отбор Христо Бонев реши да извади раздалия се докрай плеймейкър Първанов, който игра с номер 10, и да го замени със загряващата усърдно край страничната линия "деветка" Калфин.

Макар, че присъства на терена малко време, Калфин направи няколко добри паса и спирания и с високия си дух допринесе за още два гола срещу дипломатите. След края на срещата Калфин беше поздравен и от световния шампион по шахмат Веселин Топалов, който беше един от най-добрите от отбора на президента, в който ритаха и служители от президентската администрация и местни футболни деятели.

Най-силно в целия мач игра Първанов, който дори успя да опъне два пъти мрежата на противника. Двубоят на Стадиона на мира в Перник премина с подчертано надмощие на президентския отбор. Въпреки вещите указания на треньора на дипломатите – Димитър Пенев, те успяха да стигнат само до три почетни гола – за 3:7. Два от тях отбеляза консулът на Армения Игор Мартиросян.

Благотворителният двубой се проведе в рамките на традиционната годишна среща на президента Първанов с дипломатическия корпус. На полувремето беше организиран благотворителен търг за спортната фланелка на президента Първанов. Събраните 5000 лв. ще бъдат използвани за изграждане на детски площадки в Перник. Импровизиран коментар на двубоя пред събралите се перничани правеше Тити Папазов, а за доброто настроение на присъстващите се грижеше попзвездата Миро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
17.09.2011 12:43

Дано на изборите им вкарате един як "гол" на ГЕРБ!