Любо Пенев напуска Литекс при загуба от Левски, поема националния

09:08
Любо Пенев напуска Литекс при загуба от Левски, поема националния
Мачът между Левски и Литекс тази вечер на "Герена" може да се окаже последен за Любослав Пенев като старши треньор на ловчанлии. Почти сигурно, ако "оранжевите" загубят дербито, Любо ще се раздели с клуба, а след края на квалификациите ще поеме националния отбор.

Той е единственият сериозен вариант за наследник на Лотар Матеус. За Пенев лобират членовете на изпълкома Йордан Лечков и Николай Гигов.

Отношенията между Любо и Стойчо Стоилов са нетърпими и в последните месеци двамата дори не си говорят. Търси се само някакъв повод Пенев да се раздели с шампионите. Гриша Ганчев едва ли ще жертва Стоилов, който е в Ловеч от средата на 90-те години и му е сред най-верните хора.

За треньорския пост пък чака Люпко Петрович, който иска да работи в тандем с бившия футболист на "оранжевите" Зоран Янкович. Вариант при раздяла с Любо е и настоящият помощник Петко Петков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
17.09.2011 12:49

Това е пълна глупост с някой изключения. Опитвате се да сеете напрежение но по запознатите с отбора могат само да се изсмеят. *lol**thumb_down*