Реднап: Исках Керъл, Суарес и Даунинг, но не бяха по джоба ни

08:52
Реднап: Исках Керъл, Суарес и Даунинг, но не бяха по джоба ни
Искахме да вземем Луис Суарес, Стюърт Даунинг и Анди Керъл, но цената им бе твърде висока за нас, разкри мениджърът на Тотнъм Хари Реднап.

Двамата сега са играчи на Ливърпул, а наставникът на "шпорите" съжалява най-много за неосъществения трансфер на уругваеца.

"Честно да си кажа, искахме да привлечем Анди Каръл преди Пул да го вземе, но за съжаление не бяхме в състояние да извадим 35 милиона паунда за него. Това е сума извън нашите възможности. Също така имахме интерес към Суарес и Даунинг, но така и не успяхме да се преборим за техните подписи. Особено яд ме е, че не успях да привлека Суарес, тъй като той е страхотен футболист, който трябваше да вземем. Причината да не го купим от Аякс е логична – високата му цена. Луис се оказа доста по-добър футболист, отколкото си мислехме. Аз лично смятах, че ще имаме втори Ван дер Варт, ако го привлечем. Суарес обаче е наистина фантастичен и може да играе абсолютно навсякъде. Той е уникален играч", сподели Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_army_10
17.09.2011 13:45

Той Реднап друго, освен колко искал да привлече някой или как бил близо да го вземе, май не приказва *lol* .

drusalin
17.09.2011 11:41

Ае феновете на барса ли пишат най - простите коментари само баси на колко годинки е всеки от вас дечица с по половин мозък... тц тц !
Поне признава че по - скоро Суарез само го изпуснали заради това че е мислил , че няма да е толкова добър... за 1 футболист да немогат да извадят поне 20-25 милиона паунд-а е смешно.
Керал и Даунинг определено си имат космически цени който не отговарят на качествата им.

kolio_vg
17.09.2011 12:05

Еми то се видя в Аякс и на Световното какво може,няма смисъл да го гледа и мисли,от както почна да бележи в Аякс бях сигурен,че ще отиде в голям клуб като Пуул и все пак ако искат качествен играч струва пари,челси платиха 50 млн. за Торес и виждаме.

kolio_vg
17.09.2011 09:07

Демек си искал нападението на Пуул,иди ги поеми и ще ги имаш