Борисов: На 26 октомври ще е готово осветлението на стадиона

19:43
Борисов: На 26 октомври ще е готово осветлението на стадиона
Лично премиерът Бойко Борисов обяви пред феновете на Берое, че клубът има нов собственик. Борисов бе в Стара Загора за откриването на новия музей на религиите "Ески Джамия".

След официалната част Борисов говори за Берое и обяви радостната новина. Премиерът получи от бившия председател на Съвета на Директорите Михаил Боиндруков фланелка на Берое с 9 номер и името му. "На 26 октомври ще е готово осветлението. От вчера знаете, че ТЕЦ Марица Изток 2 пое инициативата да се грижи за отбора", заяви Бойко Борисов пред феновете на Берое.

"Мечтите в Стара Загора за феновете започват да стават факт", каза пък Боиндруков. Той изтъкна, че с голяма заслуга, за да стане сделката е депутатът от ГЕРБ и кандидат за кмет на Стара Загора Живко Тодоров. На откриването на новия музей бе и цялото ново ръководство на Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nterziev
17.09.2011 11:32

Сандса е прав!Наистина в България има много проблеми и не можем да вярваме на никой от управляващите,но пък Герб направи най-много от всички останали партии.Ако се оправи държавата,ще дойдат и инвеститори от други страни и ще се дигне нивото на всичко: спортове,транспорт,образование и т.н. Ако все пак предсказанието на баба Ванга стане реалност и България се въздигне тези инвеститори могат да купят отбори като Берое и да ги направят класни с мн. нови футболисти,да се оправят стадионите,да се засили охраната при мачовете но кога ще стане това не знам.Отбор като Берое,който не е в борбата за титлата трябва да се съсредоточи към играчи от школата на отбора.Отборите от долни дивизий в Англия правят точно това,съединяват опитни играчи с млади и в крайна сметка младите биват продадени в големи клубове.Доста от големите играчи в Англия са тръгнали от малки клубове *smile* *beer* Надявам се да дойде такъв ден да се оправи цялата държава *wink*

Sandsa
17.09.2011 01:50

Идиоти, не знаете за какво става въпрос и пак говорите. Не стига, че направи толкова много за България, не стига, че неговата партия е първата от 20 години, помагаща на спорта и в частност футбола...За разлика от тези, които са напълнили главите ви с лъжи, този човек показа нагледно как се гради държава!

vanko76
16.09.2011 21:23

Тиквата ходи да лъже и да се подмазва във всеки град последно време.

aa2
16.09.2011 21:15

Музей на религиите ''Ески Джамия'', ние случайно да не живеем в Турция, че имената на музеите ни да са турски?Айде г-н Борисов да започне да си върши работата и мангалите да ги изнася бавно, бавно от държавата ни.Иначе честито на Берое, дано се оправят по-бързо.