Леонардо: ПСЖ може да спечели Шампионска лига

09:30
Леонардо: ПСЖ може да спечели Шампионска лига
Пари Сент Жермен може да спечели Шампионската лига, смята спортният директор на французите Леонардо.

Цитиран от "ВВС", бразилецът заяви, че "град като Париж трябва да има отбор в най-комерсиалния европейски клубен турнир".

"Надявам се сегашният ни проект да постигне тези цели", добави бившият треньор на Милан и Интер.

Както е известно ПСЖ вече е собственост на катарски богаташи, които наливат сериозни финансови средства в клуба. В момента парижани се състезават в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lahm_Munchen
16.09.2011 22:36

Колкото я спечели с Милан и Интер, толкова ще я спечели и с тези черни маймуни от Франция. Те даже кфалификацийте не могат да минат.

gogo_m93
16.09.2011 14:16

С това изказване Леонардо малко се изхвътля за да я спечелят което няма как да стане в действителност въпреки солидната селекция и многото пари ПСЖ на първо място трябва да се класира до там.....на там ще се види после

shifter_fd
16.09.2011 13:57

Не стартирахме по най-добрия начин, но до края на първенството има още много време, така че ще стискаме палци... но да се говори за титла в Шампионската лига, си е абсурдно... колкото и да съм фен на ПСЖ - предпочитам да остана реалист и да се надявам да стигнем, колкото се може по-напред в Лига Европа (защото с оглед на отборите там, ние максимум полуфинала да достигнем)...

alePSG
16.09.2011 09:42

И Първенството да се спечели пак би било добре! :0

aa2
16.09.2011 10:17

Дали ще могат да спечелят лигата?Лион започнаха по-уникален начин, Марсилия и те ще се включат, Лил трябва да се борят да защитят титлата си, Сент-Етиен по традиция са в битката за титлата, време е и Бордо да си върне добрата форма, Монпелие също миналата година показа, че има претенции за нещо повече...Не мисля, че ПСЖ ще спечели титлата тази година, според мен те ща са МАКС на 3-то място, но има време, ще видим.