Стоичков със специално обръщение към българския народ

19:11
Стоичков със специално обръщение към българския народ
Легендата на родния футбол Христо Стоичков отправи отворено писмо до българския футбол.

Камата изразява позиция по компроматите срещу кандидата за президент Росен Плевнелиев от последната седмица, като пазва в писмото си, че застава твърдо зад достойните и можещите в България.


Ето и обръщението на Стоичков към българския народ:

"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев. Ще го защитя с фактите и истината.

А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, които са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името.

Хора, не сме 1300 години назад. Годината е 2011, днес в България вече има институции и хора, които са готови да застанат пред всички с имената и достойнството си, когато трябва да се защити истината. Стига сме плюли. Можем да успеем само с труд и честност. С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?

Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш! Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.

Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте. Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме.

Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници. Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_ch
16.09.2011 07:40

Ицо правеше хубаво,че до сега не се бъркаше в политиката.
Но сега минава в другата крайност.Приятелят му Бойко може ида е мъжкар,но в същото време е мутра така,че по-добре Стоичков да стои на дистанция още повече така наречените компромати ги пуска Цецко.

marinov_user
16.09.2011 00:21

Да прочетат и да видят кой е той, какво е направил и постигнал през живота си. Много им е лесно на нашите политически подлоги да го плюят, но имат ли въобще и най-малка представа за човека Плевнелиев. Както и да е, започна нещо много да ми омръзва от тези наши недоносчета политици, започвам доста да се изнервям, а и не съм само аз така. Да се хващат за работа, защото моето поколение не е поколението на баща ми и ще стане много по-страшно от положението в Гърция. Съжалявам че обсъждам политиката, но много ме дразни как разни ми ти там комунистичски хомосексуални корифеи - обсъждат г- н Плевнелиев. Който му е по интересно какво имам впредвид да прочете нещо за бизнес парк София и да види кой има доста дейно участие в създаването му.

marinov_user
16.09.2011 00:14

Заставам зад Христо Стоичков защото е прав човека за Росен Плевнелиев. Тук във форума не е мястото да се пише за политика, но и аз защитавам Плевнелиев, защото съм малко повече запознат от повечето хора с историята на този човек. Ще е хубаво нашите политици да вземат да прочетат някоя друга стара статия в сп. Мениджър за г-н Плевнелиев

vasil1974
15.09.2011 22:45

мойте уважения ИЦЕ ама не ни занимавай с политика,а и Ти май н е я разбираш....по добре се занимавай с футбол това е по лесно/май/*cards*

barbarous
15.09.2011 22:49

само се излага вместо да си пие пиенето, тругнал да си губи феновете *tongue*

FaNaTiKa
15.09.2011 22:09

след едни и същи следва -- едни и същи боклуци, изпуснах най-важното за тия

FaNaTiKa
15.09.2011 22:07

всички са едни и същи, но с различни прически, половината са от ЦСКА, а другите от Левски .. същото важи и за политиците, всички са еднакви, но с една цел, да грабят, да имат власт .. обещават много, но никога не го изпълняват, който и да е на власт, все същото ще е, по-добре президент да е Плевнелиев, тъй като поне имат една идея с управляващите, така или иначе президента не върши почти никаква работа и няма особена власт, вероятно ще променят законите, ако той стане президент и Борисов ще подготви почвата си след време да се кандидатира за президент и да може да управлява, като такъв .. аз няма да гласувам, просто защото всички са едни и същи, няма смисъл да си губя времето и да се разкарвам ..

vanko76
15.09.2011 22:02

Ами много ясно,че ще защити Плевнелиев или когото и да е от групировката ГЕРБ там са далаверите с много пари явно за това тоя има интерес да ги подкрепя тези изроди от ГЕРБ които ограбват страната повече от комунистите.

shifter_fd
15.09.2011 21:51

Аз ще си гласувам за Меглена Кунева, хич не ми дреме, кой какво ще казва! Това е демокрация - социален строй на обществото, в който хората сами имат право да решават.. така че дали Стоичков, Матеус, дядо Коледа и баба Яга, ми излизат с разни обръщения - мнението ми няма да се промени и ще упражня правото си на избор, по начин, по който аз реша! *cigarette*

barbarous
15.09.2011 21:59

таз по става зодия рак, и мисли за булгария

barbarous
15.09.2011 21:32

прав си , ако ицо нямаше 2 по 1 в джоба , няма да е на тва мнение и тои штеше да им тегли маините както на рефеите по стадиона *tongue*ППППППППППППП

Juve_del_Piero
15.09.2011 21:25

По принцип стоичков се отказа от българия преди години в прав текст, след това разбра че може да печели от нея и то доста добре, че е велик велик е това няма спор но тук са чисти интереси ,ама по набиващо се на очи няма как да е , мислиш ли че на бате ицо му пука за тебе българино?или му пука да прибави още няколко милиона за това писмо-изказване,в крайна сметка бъдете сигурни ,че богатите и успелите нямат нашето мислене и нашите познания за света те знаят нещо повече ,и са малко извратени когато става дума за пари без изключение.

barbarous
15.09.2011 21:10

прав си нестава , булгария оби4а ицо , но така не се пе4елят гласове , докато мислят закони как да обират малкото пари които са останали по джобовете на булгарина няма да спе4елят на бг им писна от политици

ale10
15.09.2011 21:00

Бойкоо асвалта не става за ядене...

Bboy1912
15.09.2011 20:57

За политиците Ние сме секта, за обикновения гражданин сме откачалки, за великите герои - НИЕ СМЕ ХОРА. Това е цивилизацията.

barbarous
15.09.2011 20:54

в булгария трябжа да гласужат само булгарите и да няма други , партии като дпс да си оправлават в турция тук нямат глас

nevermind27
15.09.2011 20:49

А относно статията - Ицо е голям и винаги ще бъде - никога не се е притеснявал да каже това, което мисли, а точно такива хора винаги са били нужни на това овчедушно стадо, в което сме се превърнали!

barbarous
15.09.2011 20:47

подобре ицо да е президент , на герб не вярваме, те са по зле от другите ,гласувах за тях , а те застанаха сре6ту народа, ,кризата става все поголяма и 6те доведат бг до воина

moniantov
15.09.2011 20:28

Сички трябва да гласуваме за герб, да ги махнем бсб и другите турци дето само искат пари! Аз съм още малък за да гласувам, но според мен герб наистина прави сичко по силите си за да се оправим от проблемите които оставиха станишев и компания! Пишете ми квото си искате, аз ви казвам какво ми е мнението!

linerov65
15.09.2011 20:03

Къде си тръгнал да защитаваш Плевнелиев?Първо се виж ти какъв си?!Защо не си плащаше данъците бе ,селяк?Навремето,когато беше в ЦСКА и беше дошла сестра му да го види в хогела на стадиона,той не и даде 5 лв.за да се върне с влака в Пловдив!!Ето това е големият моралист!Слънчоглед!Първо беше със БСП ,после със СДС ,а сега е гербаджия!И това го прави само с една единствена цел-да осъществи строителството на стадионите,за да си гушне комисионните!Той е толкова елементарен ,че дори е жалък!В Испания не го искат за никакъв, у нас се видя ,че не ктава за треньор,като такъв го изгониха и от Южна Африка,сега се бута в Русия!Освен за футболист,за друго не ставаш ,защото си много , ама много прост,по-прост и от Ванката от Комиците по БТВ!Така че спри с твоите политочески изцепки, не са за теб ,защото от политика пък съвсем нищо не хващаш!Иначе ,подобно на твойте прости и тъпи съотборници от САЩ 94, в БФС,пропадаш като човек, ставаш нищожен и пълен глупак!Не забравяй ,че и ГЕРБ са временни!После от кои ще се пишеш?Ами ,я си кажи ,кой ти написа писмото ,защото знаем и ,че си неграмотен!!

Docker
15.09.2011 20:50

Братле, това не е изход. Да гласувш е твое Конституционно право. Докато ние се чудим дали да гласуваме, пенсионерите и турците ходят да гласуват под строй и после ние ще го ядем. Освен това, ако не гласуваш, твоя глас се разпределя между партийте, участващи в изборите! С други думи-когато ти не гласуваш, може да се окаже, че си гласувал за комунистите. По-добре иди и нарисувай един х*й на бюлетината и я пусни, така поне ще се води невалидна и няма да разпределят гласа ти някъде, където не е необходимо.

nevermind27
15.09.2011 20:47

Няма да гласуваш следователно си подаряваш гласа на някой, а това е най-тъпото и просто нещо - тоест нещо такова точно като теб! Може да пуснеш само бюлетина без да гласуваш за някой, но трябва да я пуснеш за да те има като глас иначе нямаш никакво право да се оплакваш за нищо - след като не гласуваш знаì нищо не те интересува и следователно нямаш право да се оплакваш, че нещата не са такива каквито желаеш! Именно заради ниската избирателна активност позволяваме да ни управляват като се купуват гласовете на мангалите с пари, кебапчета или каквото и да е - тоест позволяваш на мангалите да определят кой ще те управлява, подарявайки им гласа си, а после се чудим защо държавата ни е циганска и привилегиите са за този миризлив етнос!

KIBRIT
15.09.2011 20:35

Изпитвам съжаление към такива като теб....

kolio_vg
15.09.2011 20:29

Прав си,не си плаща данъците,от там ГЕРБ му ги опрощават с замяна на обръщението да им дигне рейтинга. Хиляди ми давайте нема да гласувам.

Sir_Mitko
15.09.2011 20:23

А ти къв си веее???

FaNaTiKa
15.09.2011 20:10

в Испания не го искат, а школата в Барселона кой я управлява бе глупец ? Много си задръстен и завистлив, но сииии не знам колко светлинни години по-назад от Стоичков, то няма място за сравнение .. то е нереално просто да говориш по такъв начин срещу човек, който те превъзхожда толкова много, айде бягай завиждай си наум, но не пиши

FaNaTiKa
15.09.2011 20:08

тихо термитче, бактерио гадна завистлива

Docker
15.09.2011 19:51

Евала за всичко, което каза, Ицо. Напълно съм съгласен с всяка дума в тази статия.

FaNaTiKa
15.09.2011 19:27

това е човека, който без страх казва истинста в очите и на едни им изнася, на други не и го наричат прост, а той там където е стигнал .. искам само един да ми кажете, който да е на нивото му, а от тези, които ще започнат да го хранят .. те са като някакви термитчета, бактериики .. които се сравняват с гигант, като Христо Стоичков. Уважавам футболиста Стоичков (любим играч), възхищавам се на непримиримия му характер, човек който никога не е допускал да бъде мачкан нито на терена, нито в живота си, ако Митко Бербатов беше такъв характер .. може би нямаше да се стигне до тук, че с "корона" голмайстор на Висшат Лига да е резерва .. ако беше Стоичков никога нямаше да допусне това отношение към себе си, нито във финал на ШЛ, нито след 5гола да те изкарат от групата .. и САФ и МАФ и всички щеше в малкия джоб да си ги сложи, евентуално да ги напсува или да се скара с тях, а защо да не ги понарита, както понарите съдията при дебюта си в Барселона хахах

Lubo0o
15.09.2011 19:48

Стоичков си е грубиян той не ги рита само ами ги и плюе *lol**lol**lol* А Бербатов е спокоен човек и търпи всеки казва аз ако бях ала бала ама не си ти ...... Цялата държава търпи всеки вика това онова аз така ще направя друг друго и накрая никой нищо не прави само на думи сме силни .... Всеки се тупва в гърдите и е силен , но когато дойде време да се решава се покрива ..... *erm*

likata
15.09.2011 19:24

Евала Ице Сритай им задниците на тея нещасници, който всеки ден гледаме по телевизията да плуят и ругаят