Представиха Бончо Генчев в Локо (ГО)

13:24
Представиха Бончо Генчев в Локо (ГО)
Бончо Генчев официално бе представен като шеф в школата на Локомотив Горна Оряховица в присъствието на петте формации от школата, треньори, ръководители и гости. Събитието бе организирано от ръководството на клуба и настоятелството към школата. Сред гостите уважили откриването на новата спортно-състезателна година бяха председателя на ОБС Даниел Костадинов, заместник председателя инж. Георги Рачев, шефа на тотализатора в региона Ангел Колев, куп кандидат-кметове, сред които Иван Момъков, Никола Колев, Добромир Добрев, Кирил Кирилов.

Бончо Генчев получи шалче и фланелка на Локо (ГО) от изп. директор Огнян Стоянов.

"Много се вълнувам, защото след 24 години се връщам отново на този стадион. Имам много хубави спомени, още си пазя изрезките от вестниците. Няма да забравя завръщането ни в професионалния футбол, когато пред повече от 15 000 зрители победихме Бдин, а аз вкарах решителното попадение. За мен е предизвикателство да помогна на този клуб и град, където започна моята професионална кариера", сподели пред www.regnews.net развълнуваният Бончо Генчев.

Той уточни, че ще бъде по-скоро методист в школата и ще работи безплатно. "Нямам договорни отношения с клуба. Бях поканен от ръководството и смятам, че мога да направя този жест, да предоставя знания и опит, натрупани пред дългия период на работата ми в чужбина", каза още Генчев по повод на твърденията, че ангажиментът му към Локомотив е в конфликт с работата му на селекционер към БФС.

Той ще разчита още на подкрепата на друг легендарен футболист и треньор в местния клуб – Ценко Гавазов. Своите позиции запазват и двамата треньори в школата Илия Пендов и Васил Василев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация