Швейцарски съд върна Сион в Лига Европа

16:52
Швейцарски съд върна Сион в Лига Европа
Швейцарският футболен клуб ФК Сион, който бе изваден от Лига Европа, заради нередовен играч, спечели в швейцарски съд жалбата за връщането си в групите на втория по сила европейски клубен турнир.

"Съдът нареди на УЕФА да признае Сион като участник в турнира Лига Европа и да вземе нужните мерки, за да върне отбора в Група "I", за която Сион вече се класира", се казва в изявление на швейцарския отбор.

От европейската футболна централа все още не коментират дали решението на съда ще бъде прието. Сион бе изваден от турнира, след като използва нередовен играч в плейофа със Селтик. Шотландският гранд пък бе пратен на мястото на Сион и в четвъртък трябва да гостува на Атлетико Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
13.09.2011 17:03

Абе ей, Уинър, защо ме плашите така?Току що прочетох в сайта на Селтик, че УЕФА е отхвърлила жалбата на Сион и Селтик ще пътува за Мадрид за мача в четвъртак!!!

Gr1kA
14.09.2011 11:51

Не ме разбра правилно май , имах предвид , че Сион в момента са доста по-силни от Селтик. Сичко друго е без значение *smile*

Chelsea_FanBlue
13.09.2011 17:48

Това дали играча е или не е помогнал да се спечели мача не се взима в предвид. Факт е, че са нарушени правилата на играта и наказанието е сл. загуба. Преди 15г сценарият беше подобен, мач Цска - Ювентус спечелен от червените, но резултата се анулира и присъдиха сл. загуба 0:3 заради нередовна картотека на Михтарски. Аз също предпочитам Сион да играят в ЛЕ, но преди всичко искам правилата на играта да се спазват, и при нарушаването им отборите да си понесат наказанията. *whistle*

aa2
13.09.2011 17:30

Те използваха 5 играча, които не е било възможно да се ползват.Това за мен си плаче за наказание по-голямо от просто едно изваждане от групите на ЛЕ за 1 година.Ние играхме трагично във втория мач, да, но след първия си мисля, че заслужавахме да се класираме.Все пак ние сме по-добрия отбор и мисля, че е по-добре да гледаме Селтик в ЛЕ отколкото Сион.

Gr1kA
13.09.2011 17:05

Пич не мога да разбера кво негодуваш Сион ви СМАЧКАХА . Играхте супер ама супер трагично , така че те заслужават да играят Лига Европа ся ,че използвали там някъв играч голямо важно , той не им е спечелил мача .

aa2
13.09.2011 17:01

За пореден път боклуците от УЕФА се подиграват с футбола!!!Нека, нека, Сион и да влезнат ще им напълнят гъза с голчета и догодина няма и да поискат да подушат ЛЕ.Смешници са тези от УЕФА, СМЕШНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!