Дъщерята на Стоичков под охраната на нашите борци

09:11

Дъщерята на Стоичков под охраната на нашите борци
Голямата дъщеря на Христо Стоичков пътува с втората българска делегация за световното първенство по борба в Турция.

"Когато се обадих по телефона на баща ми да му предам поздрави от неговите приятели, той каза, че сега имам най-надеждната охрана - довери за "Труд" 23-годишната Михаела. - А на мен, да ви призная, никога не ми е трябвало да ме пазят, защото хората имат такъв респект от татко, че сякаш не смеят да ме пипнат..."

Михаела е в Истанбул, за да прави интервю с Гути - испанската звезда на Бешикташ. От края на септември по испански телевизионен канал стартира предаване на 4 магнетични репортерки под мотото "На тях никой не отказва интервю". Вече върви реклама, в която Михаела е стилна дама в черно със слънчеви очила, водеща кучето си, облечено в тон с нея.

Първите предавания са готови и няма как да не предизвикат бум, защото пред камерата на нежните тайфуни откровеничат футболните звезди Лео Меси и Жерард Пике, както и тенис мачото Рафаел Надал. Сензационно, те са пуснали репортерките в своя дом, а част от откровенията са заснети на басейните в именията им.

"С моя приятелка ни хрумна идеята, а за другите две репортерки телевизията направи кастинг и оформихме страхотен екип. Работим и се забавляваме, а накрая всички пращат поздрави на баща ми."

Шофьорът на Гути взе с мерцедес Михаела Стоичкова от летището в Истанбул, а още 7 души екип се чакаха от Барселона.

Екипажът на самолета оказа специално внимание на младата дама, разбирайки, че е дъщеря на Камата. Вероятно и защото турските авиолинии са спонсори на Барса и на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация