Бивш играч на Дортмунд: Матеус не уважава националите

13:46
Бивш играч на Дортмунд: Матеус не уважава националите
"Селекционерът Лотар Матеус проявява неуважение към националите ни", сподели бившият играч на Борусия Дортмунд и сегашна звезда на Лудогорец Михаил Александров.

Футболистът на тима от Разград се разписа веднъж при разгрома над Славия с 6:0 и бе поканен да гостува в актуално студио "Дерби", където заяви:

"Преди мача казах, че ще ни бъде трудно. Мисля, че изиграхме най-силния си двубой. Трябва да се доказваме във всеки кръг. Надявам се да станем шампиони. Опитваме се за много малко време да се оформим като фактор в първенството", сподели юношата на ЦСКА.

Той си позволи да коментира и националния ни тим, критикувайки селекционера Лотар Матеус, който в интервю за "Сън" заяви, че футболистите в България се мислят за звезди след един вкаран гол.

"Смятам, че националния отбор трябва да се гради като колектив, а не личности. Ако няма колектив, няма как да се върви напред. Думите на Матеус са неуважение към националите. На никого не му е приятно", добави Александров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
13.09.2011 10:40

Прав е Матеус, че е слаб трениор е друг въпрос.

Zdr4Maho
13.09.2011 10:03

Всички зеха да се правят на разбирачи и да вземат решение които не трябва те да ги взимат . Не сме фактор във футбола и никога не сме били та да се прави трагедия от некласиране не Еврото .За да има възход играчите трябва да мислят само на терена а не извън него

marinov_user
13.09.2011 09:20

Не защитавам Матеус, но май много взеха да се вземат на сериозно тези наши бивши футболисти. Показвате че сте мъже, че сте българи и че ви пука и чак тогава имате права да имате претенции.

daimex94
13.09.2011 00:37

Какво неуважиние, то това си е самата истина, ама като ни се каже истината и веднага гледаме да се измъкнем. И как на някоя българска футболна "звезда" може да и е приятно да чуе истината.Ние още не можем да излезем от тази илюзия от САЩ 94, защото с това самочувствие без покритие, играта показа колко можем и колко сме далече от играта си през САЩ 94 и за това е по добре националите ни да не си вирват носовете, ами да се вслушат в критиката, която в нашия случай отразява истината за българския футбол и да си вземат поуки, чрез които да съумеят да подобрят играта си, а не оправданията си!!!

baldwin_goth
12.09.2011 18:58

А те заслужават ли го (уважението)? *wink* Преди да искаш да вземеш, трябва и да дадеш нещо от себе си.

jan4o
12.09.2011 17:11

Дайте да вземем Гонзо тогава *joking* *joking* Той ще оправи нещата *joking*