Добри новини за Юве

17:28
Добри новини за Юве
Щастлив уикенд за Ювентус, поне погледнато от медицинска гледна точка: добрите новини за три дълго очаквани завръщания се появиха набързо една след друга. Алесио Секо се завърна (след като напусна болницата), Джорджо Пелицаро бе обратно във Виново след месец почивка и Жордж Андраде се завърна от Португалия и веднага отиде на стадиона.

Но нека разгледам всеки един от тези случаи по – детайлно. Алесио Секо бе освободен днес от клиниката за лечение на гръбначни проблеми на от д-р Алеоти и пое по пътя към дома. Спортният директор на Юве ще остане най-малко десет дена в дома си, за да се възстанови достатъчно и да може да се върне към нормалната си работа в главната квартира на клуба в Корсо Галилео Ферарис.

Джорджо Пелицаре отнове беше във Виново днес. Треньорът на вратарите липсваше цял месец, след претърпяна сърдечна операция, направена от д-р Киара Комольо. След операцията, проведена в болницата Ле Молинете в Тюрин, в отделението по сърдечна хирургия на д-р Риналди, Пелизаро прекара известно време в рехабилитационен център, от който си тръгна едва вчера. Тази сутрин той се появи в спортния център и се срещна с останалата част от екипа и играчите. Въпреки това, обаче, до края на сезона ще се разчита на треньора на младежите Клаудио Маяни да тренира Буфон и останалите от тима.

И накрая – Жордж Андраде. Португалският играч бе прегледан от докторите на Ювентус. Бе проверено състоянието на лявото му коляно след проведената през април операция. Играчът изглеждаше в добра форма тази сутрин във Виново, така че той веднага проведе кратка тренировка и пробяга няколко обиколки. Въпреки това, той ще се нуждае от още 6 до 8 седмици, за да се възстанови напълно: времето, нужно му, за да върне физическото си състояние във възможно най-добра форма преди летния тренировъчен лагер, който започва в началото на месец юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация