"Акулите" започват подготовка за Светкавица

12:21
"Акулите" започват подготовка за Светкавица
Играчите на Черноморец Бургас ще направят първа тренировка за седмицата и същевременно ще стартират своята подготовка за предстоящото гостуване на Светкавица Търговище, съобщиха от щаба на "акулите".

Заниманието е насрочено за 17:30 часа на тренировъчната база "гнездо на акули". В последния 5-ти кръг бургазлии се наложиха убедително с 4:0 над Видима-Раковски на стадион "Лазур".

Радостната новина за спортно-техническия щаб на черноморци е, че няма сериозни травми след домакинската победа. Единствено Георги Андонов получи мускулна травма, но от медицинския щаб на Черноморец Бургас увериха, че до няколко дни той ще се възстанови. Венцислав Бонев, който лекуваше контузия през изминалата седмица, вече тренира с отбора и ако всичко върви нормално, той ще бъде напълно готов за предстоящия сблъсък.

Своето възстановяване продължава и най-опитния в състава - Радостин Кишишев. Прогнозите при него също са оптимистични. Той ще продължи лечението си и тази седмица, като най-вероятно ще бъде на линия за домакинството със Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация