Божинов: Матеус е лъжец, докато той е треньор, няма да играя за България

09:15
Божинов: Матеус е лъжец, докато той е треньор, няма да играя за България
"Докато Лотар Матеус е треньор, аз няма да играя за България, отсече нападателят на Спортинг Лисабон Валери Божинов пред "Канал 3".

"Той постоянно лъже. Казва едно, прави друго. Не съм голяма звезда, но Матеус все не вика тези, които трябва да играят. В националния отбор всеки е срещу всеки. Това идва от треньора. Националният отбор загива. Всеки говори, а няма никакво развитие. Ако дойде нов треньор, веднага съм готов отново да играя за България. Много футболисти са в конфликт с Матеус. Не е само Станислав Манолев. Също и Димитър Рангелов, и Ивелин Попов, за които той лъже. Матеус гледа само почивката си, а в България идва за парите. Може да е бил голям футболист, но го изгониха от Унгария, от Сърбия, сега и от България ще го изгонят", каза Божинов.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
17.09.2011 20:42

Тоя Божинов хаивана кво се обажва за 4 години има не повече от 5 6 мача изиграни и с притенции кви са тия хора незнам .Аз разбирам да играе редовно да блести и да се исказва ама тои не е играл от времето на драконите и мранка пфф смешка. Като млад Божинов го помних като талант и имах надежди към него , ся си остана само с името

javorrrrr
17.09.2011 13:17

То беше ясно като бял ден още преди да е почнал. Тия в БФС или са без мозък или нарочно го набутаха тоя некадърник за да кажат после "искахте чужденец - на ви чужденец" и пак да сложат някоя пионка.

alePSG
16.09.2011 19:29

Склонен съм да вярвам на Божинов. Да се маха тоя Матеус.

nomoreme
12.09.2011 14:07

Защо навсякъде слагате Бербатов в списъците за повиквателни? Бербо се отказа... ако ще и Пеле да дойде треньор, Митко пак няма да се върне.. Още малко и Стоичков ще искате да вика.. Има 3-4 играча добри, които Матеус не вика, но и да ги извика пак ще е същата работа, така че повиквателните са най-малкия проблем... Няма чак толкова класен играч, който да не е повикан.

FaNaTiKa
12.09.2011 10:51

наще донякъде успешни в клубовете си футболисти и много по-успешни от смешниците които ги вика .. не са в групата или не ги пуска, като : Тунчев, Велизар Димитров, Димитър Рангелов, Валери Божинов, Станислав Манолев, Димитър Бербатов най-вече . .то като тия 5,6 футболисти не са ти в групата, а викаш играчи, като : Миланов, Генков, Благо Георгиев (за резерва ОК), Иван Иванов (за резерва ОК) .. но като ги пускаш неизменни титуляри .. е как да стане .. а най-добрите ти не ги викаш

FaNaTiKa
12.09.2011 10:48

Прав е Валери, в крайна сметка е така .. можеха поне да го пробват в приятелски срещи, все пак играе в западна европа ..Божинов и на един крак и контузен да играе, пак ще е по-добър и по-ефективен от сакаткото Цецо Генков (от който никога не съм видял нещо значимо), както би бил по-добър и Рангелов, който е в страхотна форма и във втора дивизия на Германия бележи гол след гол, а и момчето се раздава на максимум, не като тоя Генков .. който ме изнервя много.

marinov_user
12.09.2011 10:20

Валери Валери, за бездушно-бездарните футболисти които играят в националния отбор - дори и той ви е много. На вас ви трябва треньор, който да пие с вас, да ходи по жени с вас, да ви разбира колко онеправдани сте, да ви държи за ръчичка, да ви показва от коя страна се рита топката, да ви пуска да гледате мачове в Син Сити, защото трудно ще ви накарат да гледате мачове на друго място. Изобщо на вас ви трябва психолог, който да пие много и да е женкар. Е, женкар си имате, не знам дали пие и дали е психолог, но то пък всичко не може да е наред. Така ще е докато в националния викат девойки вместо мъжкари.
И още нещо от мен, хайде вземи да поиграеш малко и ти че да те забележи някой от националните селекционери, а не само да мрънкаш и да се жалваш пред журналистите. Не съм против теб, дори харесвам стила ти на игра, но много отдавна си повече безличен, отколкото забележим.

betelina
12.09.2011 10:17

валери е супер куц кон, не ни трябва в националния тоя палячо, да си пази николетка че сега ще троши португалски пиш*и докато е на тренировки*lol*

Chelsea_FanBlue
12.09.2011 12:29

Валери първо да си погледне играта и едва тогава да коментира националния! Не му прави чест да прави такива изказвания зад гърба на Матеус, дори и да е истина това. Първо да се разберат на 4-6 очи и едва тогава да прибягва към заключения. *thumb_down*

embata342
12.09.2011 09:56

Вярно е,много се задържа....да викат следващия