Венгер: Жизненоважна победа, трябват ни още няколко

09:07
Венгер: Жизненоважна победа, трябват ни още няколко
За нас бе жизненоважно да спечелим този мач, коментира мениджърът на Арсенал Арсен Венгер след успеха с 1:0 над Суонзи у дома в мач от поредния кръг на Висшата лига.

"Беше жизненоважно да спечелим този мач. Започнахме много добре, но постепенно нервите си казаха думата. Искахме просто да прескочим трапа и да не направим грешка, но не успяхме да вкараме втори гол. Суонзи задържаха добре топката и направиха мача труден. Играят бързо по фланговете и имат основата на добър отбор от Висшата лига, но не могат да бележат", каза Венгер.

"Увереността си отива бързо, но се връща трудно. Не сме свикнали да сме в подобно положение. Ние обаче ще се върнем. Днес нямахме много играчи и когато всички са на линия, ще имаме нашите шансове. Първо обаче трябва да наредим няколко победи", добави още французинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ik33d
11.09.2011 15:54

Свалям шапка на венгер, колкото и да го псуват, колкото и да искат да се махне (включително и аз) държи и не пуска.
За мен той не е подходящ за арсенал. Един Мауринъо или Кени с по остра трансферна политика би ги направил шампиони - но не и Венгер. Преди извади късмет с Бергкамп и Анри, но докато не одъртяха. Сега ако не стане чудо и не намери някой нов роналдо ще лапа пишки още 1 година

Danskrastev
11.09.2011 09:57

Време и ние да правиме грозни победи това е изхода от това положение в което сме

ChelseaBoy7_9
11.09.2011 12:10

Защо трябва да се играе грозно?! Според мен по-добре е да се играе ефективно *wink*

aa2
11.09.2011 10:45

Много правилно казано, в Англия не се играе красив и печеливш футбол както го прави Барселона в Испания, в Англия се играе грозен, груб и печеливш футбол.Това е начина, стига вече с тези нежни футболисти и адски красиви атаки и отигравания, време е Арсенал да играе грубо и грозно, но най-вече ПЕЧЕЛИВШО!