Рангелов предизвика Матеус с нови два гола за Енерги

16:01
Рангелов предизвика Матеус с нови два гола за Енерги
Българският нападател на Енерги Котбус Димитър Рангелов вкара нови два гола при зрелищно реми на тима си, с което излезе начело в голмайсторската листа във Втора Бундеслига, оформяйки засега сметката си на шест попадения в първите седем кръга.

Рангелов, който в последно време е забравян от националния селекционер Лотар Матеус, даде солидна преднина на Енерги в мача им с Айнтрахт Франкфурт, като до 50-та минута вече бе нанизал и двете си попадения, с които тимът му водеше. В 66-та минута Роб Фриенд обаче върна едно попадение и макар Даниел Адлунг да направи малко по-късно 3:1, интригата бе върната от Юмит Коркмаз, който вкара втори гол за гостите. Идрису пък съвсем шокира Рангелов и компания с изравнителен гол в 89-та минута за 3:3.

Рангелов остана на терена за тима си през целия мач, а след него Котбус остава четвърти в класирането с 14 точки, на четири зад лидера Гройтер Фюрт на Асен Караславов. Кристофър Ньоте от Фюрт е другият лидер при голмайсторите, също с шест гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nani4UTD
10.09.2011 17:35

Дано си спечели място в титулярния състав, че яко сме я закъсали..

intermaina
10.09.2011 16:27

гоше ванката иванов е много слаб е човек , тунчев е 100 пъти по-добре

goshettu
10.09.2011 16:19

рангелов зад него попето ляво петров дясно бандаловски централни халфове ( опорни ) маркиньос и Стенли ляво занев дясно манолев центъра иван иванов и вальо Илиев този състав ако се обиграес талантите манолев бандаловски и попето и с опита на стенли и марто .. гол майсторските качества на цецо генков и митко рангелов .. просто 2 години още ако са заедно можем можем да се класираме на голям футболен форум !

Tovalan
10.09.2011 19:05

Еми значи толкова си и фен, приятелю... Марки през последния сезон не беше от най-силните, но ако си го гледал през цялата му кариера в ЦСКА, друго ще кажеш.

FaNaTiKa
10.09.2011 17:54

Маркиньос не го споменавай моляте .. този бавен, гаден симулант .. така се радвам, че се махна от ЦСКА, а съм фен, който подкрепя отбора предимно в Европа, първенството не ми е толкова на сърце, пък какво ли ще кажат феновете, които всеки мач са на стадиона и не пропускат и тренировка на отбора .. този Маркиньос не заслужава да играе никъде, мразя го

Sandsa
10.09.2011 16:46

Харесва ми оптимизма ти, но не вярвам, че това ще стане точно с този състав. Ние сме "футболна държава", в копято хората мислят футболисти на 25 години за "переспективни таланти"... Сега се адявам по начина, по който играят юношите ни, те да дадат повече класа на отбора - доминиораха отбора от известна школа, каквато е холандската, както и срещу Шотландия. Сега ако отнесът Люксембург с голяма разлика ще им дойде и самочуствието и вярвам, че ще дадат класа и на националния отбор после. Иван Иванов не е слаб, просто е прекалено самоуверен и това води до грешки! Колкото до Рангелов, евала, че е в добра форма, но миналата година Домовчийски пак беше в добра форма пък нищо не рпавеше в националния...Добрите нападатели на клубно ниво не винаги успяват за националния, а на Рангелов му беше даден прекалено голям шанс! В момента е по-добре да разчитаме на по-млади нападатели, които може и да се развият в бъдеще, а не просто да правят моментни проблясъци!

intermaina
10.09.2011 16:16

Рангелов не е лош, лято съм играл в Несебър на малки вратички с/у него *smile* даже на малки вратички е много отворен и Сърмов и той е мн отворен на малки вратички ама на голям терен нещо не им се полуàва

FaNaTiKa
10.09.2011 16:08

е той момчето не бележеше кой знае колко за националния, но с Кипър вкара 2 гола мисля, не помня вече .. като бихме с 4-1 и въпреки, че не вкарваше всеки път, когато му се даваше шанс се раздаваше не на 100, а на 1000% .. а тоя Генков .. не искам да го коментирам.