400 милиона пред екраните!

17:49
400 милиона пред екраните!
400 милиона зрители от цял свят се очаква да пуснат телевизорите си утре, за да наблюдават последния кръг от Премиър Лийг.

Миналият понеделник, босът на Нюкасъл Кевин Кийган каза, че всичко това е скучно. Според мениджъра на Манчестър Юнайтед, това обаче не е така. Той сподели:

"Обръщам се към хората в чужбина и виждам, че те харесват Премиер Лигата. Ето защо я показват по света. Когато играхме с Арсенал мачът бе наблюдаван в 200 страни. Това е най-вълнуващата лига в света. Това, което Кевин е искал да каже е, че е предсказуем крайният резултат, тъй като най-добрите 4 отбора са същите, както преди."

"Но аз мога да видя вятър на промяна. Евъртън почти се е промъкнал и ще има много клубове след първите четири, които ще вложат много пари за селекции. Кой би си помислил преди около 7 или 8 години, че Челси може да бъде един от четирите най-добри отбора? Няма да има нищо скучно утре."

Ако Юнайтед спечели с голова разлика, това още веднъж ще потвърди филосогията на Фъргюсън за атакуващия футбол. Той допълни:

"Ние играем всеки мач по начин, по който искаме да бъде изигран. Това е част от нашата история. Базирам се на това, че една добра голова разлика винаги има такова въздействие."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация