Алегри: Имахме малко време за подготовка, скоро ще бъдем във върхова форма

08:23
Алегри: Имахме малко време за подготовка, скоро ще бъдем във върхова форма
Треньорът на Милан Масимилиано Алегри оправда равенството 2:2 с Лацио у дома от 2-я кръг на Серия "А" с малкото време, което отборът му е имал за подготовка след мачовете на националните отбори.

"Росонерите" изоставаха с 0:2, но още до почивката изравниха, а през второто полувреме пропуснаха добри шансове да стигнат до победата.

"Истината е, че имахме много малко време за подготовка и това оказа негативно влияние върху играта ни. Давам за пример Марк ван Бомел, който не е млад футболист, а се върна от мач на националния отбор чак в сряда. Въпреки това, Марк игра добре. Доволен съм също от Антонио Касано и Антонио Ночерино. Можехме да се справим и по-добре, но пък е хубаво, че отговорихме подобаващо след двата гола на Лацио и през второто полувреме създадохме много положения. Не ми хареса това, че лесно допускахме да ни организират контра атаки. Необходимо е да сме концентрирани и стабилни в дефанзивен план, както миналия сезон. Убеден съм, че скоро ще бъдем във върхова форма", коментира Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация