Хубчев: Най-после тренираме в пълен състав

19:14
Хубчев: Най-после тренираме в пълен състав
Треньорът на Ботев Пловдив Петър Хубчев е доволен, че голяма част от контузените футболисти вече са възстановени и тренират наравно с отбора.

В основната група на пълни обороти се включиха Николай Манчев и Емил Аргиров, а извън сметките на наставника остават единствено Ирфан Юсеинов и Мартин Димов, които ще отсъстват от терена още доста време. Освен това със състезателни права вече е уреден Даниел Божков. Картотека предстои да бъде извадена и на Стефан Киков, който се завръща в родния си клуб с договор за 1+1 години.

"Специално днес за мен е един от най-хубавите дни в последно време. За първи път от месец и половина всички се включиха и тренираха на 100%. Като казвам всички, не визирам Арфата и Мартин Стефанов, които ще се възстановяват още доста време. Другите обаче са добре и това ме радва. Не знам дали ще мога да разчитам на всички. За трима-четирима души трябва да преценим, защото сигурно два дни няма да им стигнат", заяви Хубчев.

Хубчев взе отношение и по въпроса със селекцията в отбора: "Марин Бакалов и Юли Попов бяха хората, с които контактувах от самото начало. Те ме запознаха с политиката на клуба за налаганe на млади момчета, по възможност повече от тях от пловдивската школа. Още с пристигането си тук апелирах да се инвестира повече в школата и изграждането на база. Идеята за подобна политика ми допадна и на тази основа търсихме футболисти, които да привлечем на точно определени постове. Знаете и за скандала с Мечечиев, когото искахме в отбора. Той също щеше да дойде тук по мое желание."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация