Любо Пенев: Нямам притеснения за мача с Черно море

15:21
Любо Пенев: Нямам притеснения за мача с Черно море
"Нямам никакви притеснения за мача с Черно море. Познавам отлично моя отбор, а също така и противника, който е много сериозен състав", заяви треньорът на Литекс Любослав Пенев на пресконференция в Ловеч.

"Варненци направиха много добри мачове, неслучайно са сред лидерите. Но в началото на първенството всеки има нужда от точки и ние излизаме за победа, защото тя е много необходима за нас", допълни Пенев.

Той е доволен от моментната форма на шампионите. "Откакто съм в Литекс съм доволен, че успяхме да изградим отбор със стил и оттам насетне непрекъснато се усъвършенстваме. Разбира се, времето не е много, кратко е, смениха се някои футболисти. Но за мене е много важно, че отборът има почерк и всеки знае какво трябва да направи и в атака, и в защита. Не вършим нищо случайно на терена", каза още той. Любослав Пенев даде прогноза и за съботното дерби:

" Черно море е един добре подреден отбор, добре сглобен. Тим, който обича единоборствата и има футболисти, с които може да ни изненада. Но ние ще вземем необходимите мерки. Те неслучайно в момента са на първото място, спечелиха всички свои мачове. Очаква ни един много интересен мач, в който излизаме само за победа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари