Венци Стефанов: Националният е пълен та*ак

09:55
Венци Стефанов: Националният е пълен та*ак
В типичния си директен стил президентът на Славия Венци Стефанов изрази мнението си за случващото се в националния отбор по футбол на България.

"Националният отбор е пълен та*ак. Не е сериозно пресаташето да казва кои играчи да се викат и кои не. Уважавам Матеус като футболна личност, но още с нищо не е показал, че е добър треньор. Има доста български треньори като Пламен Марков, Стойчо Младенов, които не по-зле от него ще се справят. Те поне ходят на мачове. Пламен Марков бе сменен след постановка. И Мъри щеше да се справи, но той скоро ще си тръгне от Анортозис и пак ще остане без работа", сподели Стефанов.

Босът на "белите" коментира и предстоящия мач с Лудогорец от програмата на "А" група.

"Искам само в неделя да победи по-добрият. Слабият ще говори след мача. Уважавам г-н Домусчиев, защото той дава пари за развитието на спорта. Иска ми се обаче Лудогорец да не тръгне по стъпките на Литекс и да побеждава с игра. Тепърва Славия ще изгражда игровия си облик при новите треньори и с нови­те играчи. Вярвам напълно на Кушев и неговия екип и всички се надяваме на добро представяне", каза още президентът на Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leonid_88
07.09.2011 12:14

най-после бат венци каза нещо дето е истина