Сър Алекс: Имам дяволски добър състав, чудя се кого да пускам

09:11
Сър Алекс: Имам дяволски добър състав, чудя се кого да пускам
Вероятно често ви се случва да употребявате израза "Да му имам проблемите!" В случая той важи с пълна сила за мениджъра на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън.

Специалистът коментира, че почти винаги дори той изпада в сериозни размишления, когато трябва да реши кои 11 футболисти да излязат на терена. В момента на дневен ред за Сър Алекс е определянето на стартовия състав в двубоя с Фулъм. Мениджърът на "червените дяволи" е "разтревожен" от факта, че всичките му футболисти играят добре, а това понякога превръща избора на титулярите в кошмар.

"Всички се справят толкова добре, че аз започвам да се боя, когато избирам състава. Чувствам се виновен, когато съм принуден да оставя някого извън стартовите 11, без той да е направил нещо погрешно. Това, разбира се, поставя клуба с силна позиция, но не улеснява работата на мениджъра", сподели Сър Алекс пред "Сън".

"Понякога хората ме питат, кой е най-добрият ми състав, а простият отговор е, че аз нямам такъв. Мога да ви кажа най-добрите ми 14-15 играчи. Футболът е отборна игра, а ние имаме дяволски добър състав. Всъщност, най-добрият", коментира Фъргюсън.

Шотландецът може и да прибегне до известни ротации в тима си, тъй като в следващите седем дни Юнайтед ще играе три мача. Първо днес приема Фулъм, след това Блекбърн, а следващия вторник е гостуването на Интер в мач за Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

incrediblefan
18.02.2009 14:12

Трудно ще се спечели всичко....аз лично ще съм доволен на ШЛ и ПШ....ако стане нещо за другите 2 купи е добре дошло.

sasho75
18.02.2009 11:53

Това е супер,че имате толкова много футболисти в топ форма,гледайте да не се усерите,тия 2-3 седмици,че от високо лошо се пада,в ПШ имате уж лесни мачове,финал за Карлинг Къп и ИНТЕР в ШЛ.За сега всичко е ОК и за всичко се борите,не мисля че всичко ще вземете,но все пак пожелавам Ви успех

maliby
18.02.2009 11:28

е се от някаде трябва да се почне сега се хвали сам в края на шампионската лига ще го хвали цял свят *thinking* *wink*

nickson10
18.02.2009 11:19

сър Алекс е донякъде прав,
но нека друг да го каже това, а не той.
Малко е нескромно, май.. *evil*