Капело: Трябва на всяка цена да неутрализираме Гарет Бейл

13:36
Капело: Трябва на всяка цена да неутрализираме Гарет Бейл
В навечерието на днешния мач срещу Уелс, селекционерът на Англия Фабио Капело отказа да разкрие стартовия състав, но намекна, че готви специален план, главната цел на който е да бъде неутрализиран крилото на противника Гарет Бейл.

Играчът на Тотнъм заради травма пропусна двубоя срещу Англия в Кардиф, завършил с победа на тима на Капело с 2:0. След като се върна в строя, той стана главен източник на вдъхновение за уелсците и бе с основен принос за успеха на "драконите" срещу Черна Гора с 2:1. Заради него Капело сега е готов да направи промени в отбора в сравнение с този, който разгроми България с 3:0 в София в петък. "Бейл е много важен играч за Уелс. Бяха на мача между Тотнъм и Манчестър Сити и той игра както обикновено, но вече в срещата с Черна Гора представянето му беше много по-добро. Беше много бърз и тичаше много. Когато получи топката и тръгне към вратата на съперника е много трудно да го спреш. Необходимо е да бъдем внимателни във всеки един момент. Трябва да намерим схемата, която ще попречи на играчите на Уелс да подават на Бейл. Вероятно ще променим нашия стил и това се отнася както за състава, така и за тактическата схема", разкри Фабио Капело. Един от предполагаемите варианти е италианецът да промени схемата 4-2-3-1, която използва срещу България и да я замени с 4-3-3. При този случай "жертва" ще стане крилото на Арсенал Тио Уолкът, а в състава ще се появи Джеймс Милнър. "Трябва да взема решение и да променя нещо, защото играем у дома. Трябва да избера 11-те играчи, които най-добре ще свършат работата си", допълни Капело. Колегата му Гари Спийд днес не може да разчита на ключови играчи като полузащитника на Съндърланд Дейвид Воън и нападателя на Ливърпул Крейг Белами, но е уверен, че Бейл ще стане звезда тази вечер. "Надявам се, че той ще създаде много проблеми на Англия. Гарет получи допълнителна увереност след фантастичната си игра в петък. Очакванията в сравнение с миналата година нараснаха и той трябва да ги оправдае, но съм уверен, че този футболист е способен да играе стабилно във всички, не само в големите мачове. Гарет чака с огромно нетърпение това предизвикателство на "Уембли", коментира Спийд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
06.09.2011 15:42

Аре бе,Бодуров(мисля,че той беше) опази Бейл,та те се кахърят.*lol*

justbork0
06.09.2011 15:04

Действай както искаш, но гледай да не контузиш, че при евентуално контузия ще е много неприятно в лагера на Тотнъм *cry*.

CBT
06.09.2011 13:39

Бейл сам ще ви попилее.

TpeBu4k0
06.09.2011 14:08

Абе пич, Джонсън е супер бърз и малко зор ще го надбягат, било то и Бейл, докато Кели е тромав, но е изключителен в единоборствата - 2-3 пъти ще му влезе по-твърдичко и веднага ще го изместят на другия фланг (Бейл), но както каза Руни_фен и 2-мата не са в групата (за жалост)

rooney_fen_256
06.09.2011 13:53

нали знаеш че и двамата не са в състава на англия пък ще им е трудно да изместя смолинг *sleep*

CBT
06.09.2011 13:53

Какво ми си зел да се хвалиш да сложели Джонсън и Кели еми иска ти се защото си фен на Ливърите за тва.И на мен ми си ескат мноо работи ама нема......

TpeBu4k0
06.09.2011 13:50

Едно цвете пролет не прави ... А и без това ако сложат Джонсън / Кели срещу него, просто няма шанс ; )