Мъри: Постиженията ми в Левски трябва да се уважават, сега да не би да е по-добре?

10:04
Мъри: Постиженията ми в Левски трябва да се уважават, сега да не би да е по-добре?
Бившият треньор на Левски нападна сегашното ръководство на клуба в интервю за Канал 3. Мъри явно бе доста ядосан от факта, че сегашният мениджър на тима Георги Иванов на няколко пъти вече казва, че все още оправя бакиите на тези преди него.

"Защо говорят колко е било лошо при нас, а не направят нещо по-добро? Нашите постижения трябва първо да се уважават, а после да се опита да се постигнат отново или надминат, а не да се злослови.

В Левски не се прави нищо, а те гледат назад, това е срамота. Какво правят от моя отбор? Толкова много футболисти бяха продадени, още продават от този отбор и още не могат да ги продадат", заяви Мъри пред Канал 3.

Стоилов постигна най-големите успехи на Левски в новата история на клуба, като спечели две титли, две купи, една Суперкупа игра четвъртфинал за Купата на УЕФА и вкара сините в групите на Шампионска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
27.09.2011 21:16

Шматков е П...ст според мен и от там тръгва всичко!Нямаме си собственик и от там идва всичко!Шматков просто е никакъв а не пионка както го изкарватп някои!-защото ако беше пионка някой щеше да го мести по дъската подъската а той просто се търкаля по нея!

svetlio_vn
27.09.2011 00:54

Аз бих попитал кой ще оправя бакиите на Гонзо,които той непрекъснато твори?

joseph_Macg
06.09.2011 10:26

наистина е Прав Мъри .. Той беше правилния човек за Левски .. Гонзо дърпа левски към нивото на всички отбори от 5-то място на долу .. И Ясен бе правилния избор .. но там нз какво стана и кой го махна *wink*

Chelsea_FanBlue
06.09.2011 11:12

Ясен бе пионка. Очевадно беше, че Г.Иванов редеше съставите по негово време. За Мъри нямам какво повече да се каже. Цяла БЪЛГАРИЯ видя какво постигна той с ПФК ЛЕВСКИ Сф.