Тази вечер Спас Делев става футболист на Мерсин

16:59
Тази вечер Спас Делев става футболист на Мерсин
Турският клуб Мерсин Идманюрду обяви на интернет страницата си, че привлича Спас Делев. Нападателят на ЦСКА е очакван днес в града от южната ни съседка, за да бъде финализирано преминаването му в новака в Суперлигата.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов вече сподели, че Мерсин дава 300 хиляди евро за наем на Делев до Нова година, като след това ще има опция да го закупи.

От турския клуб информират, че сделката ще бъде финализирана тази вечер или най-късно утре, когато трансферният прозорец затваря.

Президентът на Мерсин Али Кахраманли е направил всичко възможно, за да бъде осигурен Спас Делев на треньора Нурулах Саглам. Сайтът на турския клуб дори вече представя българския нападател, като освен визитка, е публикувано на видео и попадението му във вратата на Порто при загубата на "червените" с 1:3 на "Ещадио до Драгао" в последния мач от груповата фаза на Лига Европа миналия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vasil1974
05.09.2011 10:06

дано се махне независимо каде.спаси боже ЦСКА от спас дърводелев

Tzerber
05.09.2011 06:28

Абе не знам ама тея Мерсин май за пръв път се класират в елита на Турция ! По-добре в Лудогорец да беше отишъл !

genchooo
05.09.2011 01:35

Минуси ми дават, ама съм сигурен, че 80% от вас до сега не бяха чували за тоя отбор

MrAleksiev
05.09.2011 00:22

турция обица цска, България Обича Левски !!!! *smile*

mystislav
08.09.2011 09:06

пък то като се замислиш е обратното... лефскарчетата се котират в турция...

Gov_daebamamavi
05.09.2011 22:43

Много са смешни тва говедцата! Изчезват яко дим, никви ги нема, после се връщат, а след няколоко дни пак ще се скрият, за да се появят някога все едно, че нищо не е било...... Нали бе, анадолско добиче?

donatelo
05.09.2011 21:11

А Вашата "легенда"Тошко Яннчев,не го ли взехте от Турция?!Като толкова много милееш за Истанбул ходи си там,защо тровиш нашия въздух тук?И вземи да научиш Българския правопис,и не ми пиши глупости,защото не си ти човека,който ще казва " кой на кой" отбор ще бъде фен.Препрочети си коментара и се засрами-ПРАСЕ!

FaNaTiKa
05.09.2011 10:30

да бе, а легендата Гонзалез къде заигра след провала си в Рен и 12-те участия без гол .. заигра в Самсунспор .. 29 мача и вкара 4 гола нападателя, след това отиде в Газиентепспор и изигра 13 мача, вкара цял гол за тях .. записа 76 мача в Европа и 11 гола, сигурно аз, който не съм професионален футболист, но играя често .. може би щях да съм вкарал повече, знам ли .. и все пак за легенда на Левски такова неуважение, както проявявате в този клип - [@link http://vbox7.com/play]:01a66bcd - .. не заслужавате да се наричате нито фенове, нито заслужава да говорите за турци и т.н при положение визитката на легендата ви .. не бе, няма принципно какво да се правиме, много по-назад сме от Турция, Турция и турчин при нас е обидна дума, защото са ни държали 5-века робство и ги мразим и отричаме и са ни трън в очите, но са толкова по-напред от нас като държава .. Истанбул е един от най-хубавите градове в Света, първенството им е топ10 със сигурност .. ние къде сме ?

solskjaer20
05.09.2011 01:13

Да, и аз мога да летя.. *smile*

Joro1914
04.09.2011 23:14

деба и Благоевградския нерез, цяла нощ е.а снощи една в Благоевград до мен в хотела и тая виеше, като линейка, ако и играеше, така, както е...ше, грешка нямаше да има, това е съвсем сериозно, няма шега, няма майтап

aa2
04.09.2011 23:03

Забравих и следните първенства да спомена:Андора, Албания, Черна Гора, Армения, Босна и Херцеговина, Естония, Грузия, Казахстан, Лихтенщайн, Македония, Молдова.Виж колко много дребосъци са под нас, но това е само, защото те сега започват да растат във футбола, те сега са започнали да мислят за този спорт.Няма да се изненадам, ако след 10 години България е под Фарьовските о-ви, защото там се работи много за футбола.Аз лично тази държава я следя от няколко години и мога да кажа, че там футбола се издига и скоро ще ни задминат.

FaNaTiKa
05.09.2011 10:23

а втория ти коментар е напълно точен и ясен. Македонския нац отбор е по-добър от нашия *wink* Черна Гора също, а ние бяхме преди 2-3-4-5- години .. тогава печелехме поне 3-ти места или все нещо малко не ни достигаше да бъдем втори и правехме някой тъп Х, но се опъвахме на Италия, на Холандия тук в София .. там Х с Румъния, тук ги бихме .. най-добрия 3-ти отбор бяхме в групата, все малко не ни стигаше, сега не ни стига много .. не знам дали съм пристрастен, но според мен дали с течения на обстоятелствата и застаряването на отбора, промяната в защитната постройка или не знам, но за мен без Бербатов играта е съвсем различна, просто няма място за сравнение .. не много отдавна бихме Черна Гора с 4-1 и Кипър с 4-1 (в този мач Берба не игра), но с негово участие 3-те гола на Черна Гора, 2-та срещу Беларус там при 0-2, а тук пак без Бербатов обърнахме среща от 0-1 с Беларус до 2-1, всмисъл .. и Бербатов имаше много дейно участие и все пак успявахме някак си, но и когато не играеше, като преди това е помогнал и сме спечелили, след това и наще с друго самочувствие излизаха и печелеха срещу Кипър без проблем с 4-1, без проблем с Беларус обрат .. сега нищо не правиме. Не знам кой можем да бием вече без проблем ... не знам, дори и Сан Марино може Х да завъртим или да бием минмално с много труд .. що сме такива не знам

Unbeatable_fen
04.09.2011 23:11

Дано за Фарьорите не се окажеш прав че по зле от това няма да паднем.

bayPetko
04.09.2011 22:39

мерсин идМанЮ... - абе май има нещо общо с МанЮ, не само с Лудогорец

city_blue
04.09.2011 22:25

това е сайта аз не видях нищо ? [@link http://www.mersinidmanyurdu.com.tr/]

7ed0o0
04.09.2011 21:48

е как ще го продадат като Трансферния прозорец затвори преди 3 дена *joking*

FaNaTiKa
04.09.2011 20:32

то няма накъде по-зле да отидем, все пак в България всеки е "много добър на футбол", всеки играе, гледа, говори и т.н за футбол, много деца тренират и няма как да стигнем нивото на Малта, Лихтенщайн и Люксенбург, може би по-надолу от това не можем да сме, със сигурност сме на по-ниско от Беларус и Кипър например, които преди 3-4-5 години .. ги превъзхождахме и като нац отбор и като клубно първенство .. далеч сме вече и от тях .. ма много !

FaNaTiKa
04.09.2011 20:14

абе стига бе .. няма по-аборигенско от нащо първенство и точка.. виж им стила на игра бе .. левскито, цска .. ритат напред от наказателното си поле защитниците .. и напред нападателя тича и се бута, като кон и каквото стане .. нямат никакъв стил на игра, никаква тактика .. виж колко гнусно излъчват мачовете .. виждаш 5 човека на кръст, а като си пусна мач от друго първенство (което и да е), никъде не съм видял така смешно да предават мачовете си, коментатори, футболисти, екипировка, фенове, стадиони .. всичко е от 1 до 10 .. 1, всичко ни е трагично и селско и от година на година сме по-зле и по-зле .. а пък националния очаквам скоро да падне до нивото на Малта, натам отиваме

FaNaTiKa
05.09.2011 10:17

четох само до (Малки държавици .. Малта, КИПЪР :?!:?: Кипър .. и няма повече за какво да чета, ОК малка държава, но с по-силно първенство от нащо, отборите им неведнъж влизаха и ще влизат в ШЛ, ние сме далеч от тях .. преди 3,4 години тук ги бихме с 4-1, като домакин и се кефихме .. колко сме добри, след това те ни размазаха там с толкова и сега да ни хванат пак ще ни бият .. много сме зле, няма смисъл да ти чета напред коментара .. Ок Малта, Лихтенщайн, Сан Марино .. може да са по-назад от нас, ама Кипър .. айде не говори глупости плс... Турция, Кипър, Румъния, Беларус, Австрия, Белгия .. са може би средно ниво, а ние сме мнннн по-назад, ама много (може би турците са средна-висока, защото са над тези, които изброих)

aa2
04.09.2011 22:57

Тези класации не се правят за това колко е добър даден отбор, а колко е равностойно едно първенство, какви трансфери се правят в него, какви футболисти излизат от него и т.н.(така си мисля аз).Нашето първенство се брой за доста равностойно, защото винаги има няколко отбора, които се борят за 2-3 място, говорим за 6-7 отбора.Не забравяй, че в Европа са - Азербайджан, Сан Марино, Фарьовски о-ви, Люксембург, Малта, Литва, Латвия, Кипър и други такива малки държавици, които и да искат няма как да ни задминат просто, защото са твърде дребни.Все пак обаче се вижда, че отбори от Словакия, Полша, Беларус, Финландия и къде ли още не спокойно си побеждават срещу нашите ''грандове''.Пак ти казвам - тези класации са просто НИЩО, те са една статистика, играта обаче говори друго, резултатите в Европа, срещу отбори от малко по-малки първенства от нашето говорят друго.България затъва във футболно отношение и ще затъва докато БФС не започне да работи ЗА БЪЛГАРСКИЯ футбол, а не за собствените си гуши.

Sandsa
04.09.2011 21:37

Това, че отборите събират добри футболисти от цялата страна не значи, че школите ни са слаби. С другото съм съгласен, освен за възможностите на Делев сам срещу вратаря - това му е най-силната страна, иначе за липсата на много други качества си прав.

FaNaTiKa
04.09.2011 20:30

никога Левски, особено пък ЦСКА на който отбор аз съм фен .. не са имали силни школи, стига глупости .. талантите се раждат другаде и се създават другаде, това са отбори в които след това, ако има качествени играчи .. просто отиват, ЦСКА е трамплин за младите таланти (в случая със СПАС беше само шум, самия той не е дотолкова качествен футболист, колкото всички ние го изкарваме, няма техника, сам срещу вратаря не знае какво да прави .. бърз и борбен и всичко свършва там и нелош шут също така) .. ЦСКА преди продаваше назапад, е все пак трансфера на Тонев в Лех не е лош, много по-хубава база и възможности имат от наще отборчета. и Докато на ЦСКА беше в стила да купува талантливи футболисти от България и след това да ги преоткрива за големия футбол, то за Левски беше присъщо да им съсипва кариерите, като ги държи насила или да се лакомят за пари, както футболисти, така и ръководство и да ги продадат .. без значение в кое първенство и отбор.

FaNaTiKa
04.09.2011 20:26

тая класация е стара .. показателна е класацията, която се обновява много по-често, а тя е на нац отбор .. вече сме след 60-то място, а бяхме 20-то .. падаме рязко надолу, заблуждавайте се .. по принцип заблудата е нещото, което обладява левскарите, ти си от ЦСКА, не знам защо и теб те е обзела ..

Sandsa
04.09.2011 20:21

Каква точка кви 5 лева?! Класацията за това съществува, за да показва силата на първенствата! Всичко тук е в резултат на недобрата спортна политика в последните години, а с това, което се прави последните 2 години нещата тръгват на добре, създават се нови добри школи. Само като се замислиш преди 10 години добрите школи в България бяха Левски, ЦСКА и Нафтекс. Сега въпреки упадъка при ЦСКА и Нефтохимик отбори като Черноморец, Лудогорец, Литекс, Етрополе, Славия дават начален път на много бъдещи таланти, които ще дигнат класата на първенството, но не веднага, а след 10 години.

PoIoGaVo
04.09.2011 20:10

Това ли е големият Европейски тим който искаше Спасчо и за какво говорим... Ние Говедата сме си давали талантите в Турция и т.н....

Sandsa
04.09.2011 19:57

Спасчо, ако идеш там мога да ти пожелая да вземеш паспорт и да си живееш и да си умреш и да те погребат там!

half_wolf
04.09.2011 19:35

И всяка година имат поне 1 преставител в ЛЕ и ШЛ, докато ние неможем да остраним Шльонскове и Висла Кракови*evil* шиб*няци

half_wolf
04.09.2011 19:32

Мерете си расистките мнения с оглед на нащо селско първенство и националния отбор, пълен с свине и алкохолици, за които като бият "гиганта" Черна Гора така се напиват и радват все едно са били Испания или Германия.Гледайте си Сливнишки Герой и Светкавица Търговище и мълчете А?

FaNaTiKa
04.09.2011 20:11

гледах го, но от тогава се промениха много неща .. преди 2 години бихме Беларус в 2 мача, като гост 0-2 с 2 гола на Митко Бербатов, като домакин обърнахме среща с голове на Марто и Янков .. тогава ЦСКА победи и Ливърпул, направи дубъл над Леверкузен, Левски направи феноменална УЕФА и стигна до четв финал, в който съдията ги поряза, в ШЛ ядоха много бой, но срещу Челси и в двата мача на моменти бяха равностойни (а тогава Челси .. беше по-добър и от сега), тогава биехме Кипър без проблем с 4-1, Черна Гора с 4-1 .. общо взето нямахме проблем, сега .. всички са по-напред от нас. БИли сме равностойни .. и накрая какво, пак си показахме магарийте и в двата мача ни биха, айде бе .. ако сме равностойни ще победиме. И Италия, като излиза с Фарьорски острови не се напъва и бие с 0-1, както и в много други случаи са били с толкова, както и Порто в първенството, в Европа и много други отбори .. просто взимат своето, което доказва, че са по-добри, пък нека сме равностойни хахахха

Sandsa
04.09.2011 20:05

Ако не си гледал мачовете ЦСКА - Бешикташ последната година си е твой проблем. Отборите бяха равностойни!

FaNaTiKa
04.09.2011 20:02

Галатасарай, Бешихташ и Фенербахче .. ЦСКА и Левски не могат да се мерят с тях, защото се мижави бг отборчета с бюджет около 50 пъти по-малък от турските отбори (то там и последния има по-голям бюджет от първия наш), стадионите и базите са им .. айде да не казвам колко пъти по-добри, излъчват мачовете си по много по-разл начин, не като нас, като индианци с 4-те камери .. и като има засада не можеш да разбереш какво става. . и тъпия з00м .. аз с телефона по-добре ще предавам мача, може и те с телефони да ги снимат, знам ли .. а Бурсаспор, а Трабзонспор .. ще ги опаткат като нищо и левскито и цска .. то принципно може наще да имат някакъв малък шанс на терена, но като цяло там се наливат пари, по-добре предават мачовете си и отборите им са горе-долу равностойни ..

mitko911
04.09.2011 19:56

Приятел, чуй ме сега внимателно какво ще ти кажа и не ми дрънкай глупости. Освен Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ в Турция няма други отбори , които да могат да се мерят с Левски и ЦСКА. Какво , като дават много пари , за да купуват футболисти. Не могат да си купят , нито история , нито традиции , нито класа! Ако не бяха многото пари , които наливат в УЕФА нямаше да имат толкова отбори , които да имат право да участват ШЛ. Относно расистките коментари , вземи се ограмоти малко. Какво означава расизъм, знаеш ли ???????????????????????? Никой не може да ни задължи да обичаме Турция и турците. Както никой не може да задължи испанците да обичат мароканците , нито да ги уважават.( не че това ни позволява да се държим надменно и гадно) Аз ще ти кажа защо намразих ТУРЦИЯ( не хората , които живеят там) Не си спомням точно кой , но беше много влиятелен турски политик категорично отрече , че е имало робство в България и че учебниците ни трябвало да се променят.Мисля , че беше в шоуто на Росен Петров , който иска може да го намери и да го гледа. Мен , като българин това бе побърква и ме дразни дяволски много! Съжалявам , че отварям тази тема , но някой път , като чета някои коментари се ядосвам много. Ако отива само до Януари , може да му подейства добре , но ако подпише за постоянно ще стане поредният провален талант !( ако изобщо има такъв)

FaNaTiKa
04.09.2011 19:01

първенството не е скапано, за нас е, защото сме против турците, заради 5-те века робство, първенството им е 9473982365246231329932 пъти по-хубаво и по-силно от нащо, все пак нащо е може би най-лошото или от последните 10 в Света .. като погледнеш стадионите, екипировките, футболистите, президентите, разположението и 4-те камери на кръст на всеки стадион .. няма смисъл да сравняваме, но пък там някакви средняци на Турция не би било по-добре от Левски и ЦСКА .. както оня касъмпашата и сумати играчи Левски продадоха там .. в личен план за футболистите е по-добре, взимат много повече пари, но край с кариерата .. само пари и нищо повече, Делев да си мисли какво прави

Sandsa
04.09.2011 20:05

Ако им беше толкоба добро първенство супер-ултра-мега гранда им Бешикташ нямаше да играе като по-слаб срещу ЦСКА в първия и отчаст във втория мач. Може да са малко по-богати клубовете там, но не могат да претендират за някаква класа. А 10-те най-слаби първенства в света са много далеч от българското, защото дори в Европа сме малко под средната класа - има статистики за това потърсете моля ви, 21-во място е наше от 53 страни в Европа, и то без коефициентите на Левски, ЦСКА и Литекс от суперсезона преди няколко години. Сами си правете сметка какви глупости приказвате!

FaNaTiKa
04.09.2011 18:56

със сигурност има натиск и от ЦСКА 300 хил евро до нова година не са малък наем, даже много голям, но и вероятно той се е пазарил на по-висока заплата и за това се е съгласил да отиде .. нека малко, той има нужда .. да престане с дискотеките и този живот, който почна да живее .. да се концентрира върху футбола и дано не остане там след нова година, до нова година е само положително да поиграе там и да бъде далеч от българските дискотеки, за ЦСКА също, защото ще вземе доста пари... по принцип играчи за 500 хил евро се продават и се кефиме, че не са малко пари, пък за наем за 3 месеца .. а и принципно Нелсън, Платини, Зику са по-добри от него, не толкова борбени, но пък с повече качества, не можем да играем всеки мач с 4ма атакуващи футболисти ..

gangan
04.09.2011 18:47

плюещия гном смени каската с рогата за един фес*angry*

kokicat
04.09.2011 18:28

В Турция само се наливат пари... И за каквко за да провалят футболисти!!! *angry*

sasko_bulgaria
04.09.2011 18:54

вече не са ли в Супер лигата

mitko911
04.09.2011 18:31

Абе пич тоя е на път да отиде във второ дизионен турски отбор. Да им е*а и парите.Парите не са всички!

kolio_vg
04.09.2011 18:28

Добър трансфер за Спас според мен,хубаво е,че избра гранда Мерсин,от свой хора в УЕФА разбрах,че от другата година ще има Европейска лига и Мерсин са в първа урна,смеехте му се,ама ви се казваше ,че отива с гранд,е не е ли?

mitko911
04.09.2011 18:20

Тия май не са в най-силната им група *joking*

mitko911
04.09.2011 18:15

Това е пълен абсурд !
Дано да не е истина това. Просто не мога да си го обясня как може да се забие в това скапано първенство.
Не че нещо ама може би е по-лошо дори от нашето.
Гадно ми е , като гледам как се затриват талантливи футболисти , като Делев и Ивелин *cry*

ImaGiNa7ioN
04.09.2011 17:50

споко бе.. няма да го продадат - никой не го иска тоя хахахахахахахахахахахаха

svetlio_vn
04.09.2011 17:42

Не че съм очаквал Фенербахче или Галатасарай,но с този клуб направо ме разбихте *smile*))

Sir_Mitko
04.09.2011 17:42

Е нали го искаха от топ 5 на Франция и топ 5 на Италия бе какво стана?ХАХАХАХА,СМЕШНА РАБОТА...

jor00
04.09.2011 17:14

Тоя от Мерсин Идманюрду*erm*няма каде по долу да падне *joking*

SuperSizee
04.09.2011 17:08

Замени Волга със тези ... :Х Не очаквах точно това от Делев !!! Приключи и той със футболът. От тук си обяснявам за слабото му представяне последните мачове , а именно да не се контузи ... Жалко за него ... BCC-Marca-Scout Report BBC и накрая да отиде в Турция ....

RealMadridFen
04.09.2011 17:11

Който играе във ЦСКА утапява не го ли разбрахте то и във Левски има хора дето са избирали турция ама са нямали други оферти а тоз Тъпанар от Волга имаше оферти и от други добри отбори

netsko
04.09.2011 17:05

Ето за това нямаме футбол в БГ.*ball*

manutd_forlife
04.09.2011 17:02

това което правят според мен е много глупаво. Дано не го продадат *sad*