Костадинов: Нормално е Лечков да критикува националите

11:11
Костадинов: Нормално е Лечков да критикува националите
"Мисля, че Йордан Лечков има право да критикува всеки един футболист в националния отбор. Защото наистина е бил голям футболист, станал е някой в света", сподели членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов.

Бившият шеф в ЦСКА коментира разкритията на Димитър Бербатов, че именно заради група хора в БФС си е тръгнал от националния тим и начело на тази група е именно Лечков.

"Мисля, че Йордан Лечков има право да критикува всеки един футболист в националния отбор. Защото наистина е бил голям футболист, станал е някой в света. Така че е нормално той и да поздравява отбора, и да изразява своето недоволство", заяви Костадинов при заминаването на националния ни тим за Швейцария, където гостуваме на "кръстоносците" в протоколен мач от евроквалификациите. Запитан дали само футболистите са виновни за нивото на играта в националния отбор, той отговори:

"Ами мисля, че никой от нас не играе на терена. Аз не обвинявам никой, но мисля, че това е състоянието на футбола ни в момента".

За финал Костадинов заяви, че промяната чрез развитието на детско-юношески школи не е в ръцете на БФС, а в тези на футболните босове. "БФС не може да направи почти нищо за детско-юношеските школи. Тези въпроси ги задайте на собствениците на футболните клубове", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация