СФСМВР с благотворителен турнир по минифутбол

15:30
СФСМВР с благотворителен турнир по минифутбол
Най-голямата полицейска синдикална организация в страната - Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР), инициира провеждането на благотворителен турнир по минифутбол в подкрепа на децата на загиналите служители в системата на МВР.

Спортните срещи ще се организират за втори пореден път от Синдикално дужество на СФСМВР към ОДМВР Кюстендил и ще се проведат на 4, 5 и 6 септември 2011 с начален час 18.00 на 03.09.2011г. в гр. Кюстендил и гр. Дупница.

Участие в турнира по минифутбол ще вземат общо 23 отбора, в които своите спортни заложби ще покажат служители от системата на МВР, членове на Синдикалната федерация, както и представители на бизнес средите. Средствата, събрани по време на благотворителната кампания, целят да подпомогнат финансовото децата на загиналите служители в системата и да им осигурят по-добра подготовка за първия учебен ден. Всеки съпричастен към каузата е добре дошъл на откритите състезания. Желаещите да покрепя инициативата могат да направят дарения по своя преценка по време на спортните срещи.

До момента Синдикална федерация на служителите в МВР е събрала над 20 000 лв. от проведените през последните 2 години турнири по минифутбол в цялата страна. Събитията имат за цел да окажат както материална, така и морална подкрепа на децата и семействата на служителите на МВР, загинали при изпълнение на своя служебен и обществен дълг. Федерацията изказва своята съпричастност към семействата и близките на загиналите и се надява чрез реализирането на тези инициативи да покаже своята признателност и дълбоко уважение към пострадалите служители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация