Капело: Нито за момент не изгубихме концентрацията си срещу България

09:41
Капело: Нито за момент не изгубихме концентрацията си срещу България
Селекционерът на Англия Фабио Капело сподели, че е останал много доволен от успеха на своя тим над България.

„Резултатът е добър. Доволен съм от представянето на Рууни и от това на отбора. Рууни игра добре. Отборът бе фокусиран във всеки един момент”, коментира италианецът.

България създаде много положения в мачовете си срещу Черна гора и Швейцария, но днес създаде само едно. Рууни е контузен, но трябва да се изчака 24 часа, за да се разбере какво е неговото състояние. Не знам какво точно се случи. Контузията на Рууни е на палеца и може би го е навехнал”, добави селекционерът на Англия.

„Рууни е много важен играч. Той създава много пространства за нападателите ни от втора позиция. Създадохме много положения. Той се връща назад, когато е необходимо. Пречи на опонентите ни да организират бързо атаките си”, сподели Капело.

„Предстои ни мач с Уелс, който трябва да спечелим задължително. Надявам се, че ще създадем достатъчно положения и ще вкараме голове, които ще ни гарантират победата. Франк Лампард не игра, защото имаме четирима халфове, а той изигра много мачове в Премиършип. Смятам, че това бе моментът да му дам почивка”, каза още Дон Фабио.

„Победата на Уелс над Черна гора е добър резултат за нас. Нашата цел днес бе да спечелим, за да може да се класираме за европейското. Имам респект от съперника. Уважавам футболистите на България и не ми хареса вашата шега в този момент”, завърши Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация