Младежите искат да играят в Стара Загора и Пловдив

14:45
Младежите искат да играят в Стара Загора и Пловдив
Младежкият национален отбор на България може да играе по-нататък в Стара Загора и Пловдив, ако тези градове разполагат с лицензирани стадиони за състезания от УЕФА. Това заяви селекционерът на талантите ни до 21 години Михаил Мадански.

Той обаче уточни, че тази промяна не означава, че отборът не е доволен от престоя си в Ловеч за досегашните мачове.

"Напротив, в Ловеч се чувстваме много добре, за нас се грижат. Но имаме идеи и други градове на България да се докоснат до младежкия национален отбор. Например Стара Загора и Пловдив. Първо обаче там трябва да бъде поставено осветление на стадионите, а и самите съоръжения трябва да вземат лиценз за мачове от УЕФА", обясни Мадански.

По въпроса с предстоящата среща с Шотландия Мадански заяви, че британците като отбор нямат нищо общо с традиционната представа за начин на игра.

"Шотландците също са свалили топката на земята, подават си много добре, разиграват и доста напомнят стила на Холандия, който видяхме снощи. И затова, и заради нашите проблеми в състава, ще бъде труден мач, завърши селекционерът на младите таланти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sandsa
02.09.2011 15:54

В цяла югоизточна България футбола е на почит, не само при вас. Като цяло, обаче, в цяла България посещението е слабо. Във Враца публиката, която се събира е абсолютния минимум за първенство на една страна, в която уж уважават футбола.

papagala_92
02.09.2011 15:46

Нормално всички знаят че ние и Стара Загора сме най-футболните градове в България