Миланов: Ще играем по същия начин и срещу Шотландия

14:04
Миланов: Ще играем по същия начин и срещу Шотландия
Полузащитникът на Литекс Георги Миланов вярва, че младежкият национален отбор на България ще повтори добрата си игра от снощи и в следващата квалификация с Шотландия. Втората среща на младите български таланти е в понеделник, 5-и септември, от 21.30 часа на стадион "Сейнт Мирън Парк".

Българските таланти изиграха вчера един от най-добрите си мачове, но въпреки това отстъпиха с 0:1.

"Не ни достигна малко шанс, а също така и малко класа. Може би от всичко по малко. Всички в съблекалнята сме много разочаровани. Но в същото време сме амбицирани да покажем добра игра срещу Шотландия. Ние не си избираме мачовете, така че ще играем на 100 %. Няма начин, когато играеш за Родината, да си избираш мачовете. Трябва винаги да даваш максимума", обясни Миланов.

Един от най-обещаващите български таланти вече втори сезон е основен играч на Литекс. Често в медиите се твърди, че има сериозен интерес към него от чуждестранни клубове. Тези неща не ми влияят. За мене е важно да се развиват, а и аз не знам такова нещо. Ако има такъв интерес, ръководството на клуба ми ще го обяви. Ако няма пък, продължавам в Литекс", обяви
още Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация