Балак: Не съм виновен за уволнението на Сколари

12:04
Балак: Не съм виновен за уволнението на Сколари
Халфът Михаел Балак отрече да има каквото и да е участие при уволнението на мениджъра Луиш Фелипе Сколари от собственика на Челси Роман Абрамович.

Германският национал призна, че е разговарял с Абрамович по повод уволнението на Сколари миналата седмица, но според него срещата не е била по-различна от обикновено. Конспиративни теории търсят виновникът за уволнението на Сколари след само шест месеца на служба и няколко пръста посочиха триото Балак, Дрогба и Петер Чех. Балак отрече каквато и да е намеса, като каза, че според него причината са слабите резултати.

"Не мога да го повярвам", заяви Балак. "Изненадах се, когато чух затова в Германия, особено, след като винаги съм говорил с добро за Сколари. Това не е истина. Срещите са нормално нещо в клуба. Ние общуваме по между си. Не само тази седмица, а с всички треньори. Нормално е Абрамович да дойде в съблекалнята и да говори с играчите. Не е лесно да уволниш някого. През последните месеци говорих само хубави неща за треньора, но след като не се получават резултати доста хора започват да приказват", допълни Балак.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация