Капело пуска Уолкът като титуляр довечера

08:54
Капело пуска Уолкът като титуляр довечера
Фабио Капело е останал впечатлен от формата, в която се намира нападателя на Арсенал Тио Уолкът, който се очаква да започне титуляр в предстоящата евроквалификация с България, която ще се играе днес от 21.15 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

Капело е останал изненадан от отличната форма на Уолкът по време на тренировките на националния отбор. В последното занимание на „трите лъва” на Острова футболистът на Арсенал е вкарал четири гола в двустранната игра.

Фабио Капело дори се е шегувал с Уолкът по време на тренировките като му е казал, че предпочита да гледа как Тио играе, отколкото да чете биографията му.

Преди дни излезе автобиографията на футболиста на Арсенал, в която той критикува част от методите на италианския специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qko_ciklq
02.09.2011 17:41

Жалко за теб, че вадиш мнение за хората от никовете. Гледай по-детайлно играта на тази муха без глава и тогава го защитавай. Хората пишат автобиографии след като завършат кариерата си и са постигнали нещо значимо,а този какво е постигнал? Нещо не мога да се сетя. И това че го защитаваш предполагам автоматично те прави ултра хард фен на Арсенал, какъвто всъщност съм и аз. Аман от коне с капаци... *cry* *thumb_down*

brisi
02.09.2011 16:53

Като ти гледам, ника незнам кой е безмозъчния в случая..........циклил бил....пффффф

qko_ciklq
02.09.2011 14:29

Това безмозъчното кога стана футболист, та даже и автобиография написал... *joking*

MartinTomov
02.09.2011 09:58

Да беше тука Гошо Марков нямаше да има нужда да настига когото и да е... *lol*

joseph_Macg
02.09.2011 09:30

охоо . наистина по добре да него пуска .Незнам коя ще ни е защитата но и която и да е едва ли ще настигне уолкът *lol**joking*