Капело: Уважавам България и Матеус, но ние излизаме за победа

18:00
Капело: Уважавам България и Матеус, но ние излизаме за победа
Селекционерът на националния отбор на Англия Фабио Капело очаква труден двубой срещу България утре на Националния стадион "Васил Левски". Италианецът изрази уважение към българския тим и селекционера Лотар Матеус, но и определи победата в квалификационната среща за Евро 2012 като много важна.

"Очаква ни един труден двубой. Наблюдавахме последните два мача на България. Българите играха много добре с Швейцария и Черна гора. Трябва да внимаваме да не допуснем гол. Уважавам много съперниците ни, но имам доверие на моя отбор. Уважавам България и Лотар Матеус, но ние излизаме, за да победим. За мен не съществува друга възможност. Нашата цел е да спечелим утре и да се класираме на европейското първенство. Нормално е да има напрежение, но и вяра в собствените ни възможности. Победата в утрешната среща е много важна за нас", заяви италианският специалист.

Според него Англия играе по-силно в двубоите си далеч от дома.

"В мачовете като гости ни е по-лесно, защото имаме повече празни пространства. В двубоите на "Уембли" съперниците играят доста по-затворено", каза още Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
02.09.2011 10:20

Еми аз сам го играл с хенди 1 гол за нашите 2-ка при коеф. 2.75 но ще се радвам ако нашите бият

Est1892
02.09.2011 09:44

То оставаше и да излизат за равен с този състави и име. Айде да си говорим реално Англия е 5 класи над нашия отбор няма нужда да се самозалъгваме и да се правим на ударени всеки знае каква е истината и как стоят нещата. Днес няма да се случи никакво чудо ,но няма смисъл да говорим ще видите след мача. Англия ще си вземе тея два мача (имам предвид и този с Уелс) и ще се класират първи за мен лично това е повече от ясно и никой не може да ме обеди в противното. Просто казвам каквото мисля.

cesc4barca
02.09.2011 01:38

Божинов няма място в състава няма нужда от още едно ялово леке .Да си живее живота с николетка и да не си бута при мъжете. Нито в парма направи нещо нито в спортинг ще направи

mitko911
01.09.2011 23:02

Трябва да ви кажа , че ако можехме да излезен с най-добрите си футболисти щяхме да ги убием.(поне според мен)

Ники Михайлов-вратар,Занев-ляв бек, Коце Стоянов и Иван Иванов (Александър Тунчев) централни защитници,Бандаловски-десен бек, М.Петров ляво крило, Стилян Петров и Станислав Манолев - опорни полузащитници, Ивелин Попов- днясно крило, Димитър Бербатов и Валери Божинов в атака.
Бербо бих го пуснал зад Божинов в схема 4-4-1-1.
Това за мен е най-доброто с което можем да излезем срещу Англия , но за съжаление няма да стане.

Est1892
02.09.2011 09:46

Хубаво е че си вярваш *lol* с този състсав и Черна Гора не можем да убием. Моляте момче слез на земята и не витай из облаците. Който и да ми сложиш от тези които играят в момента може само да сънуваш победа над Англия или отбор от този калибър.

ZLOSTER_89
01.09.2011 23:22

Спри я малко тая Фифа *stop**lol*

lfc_bul
01.09.2011 22:12

Селекционерът на националния отбор на Англия Фабио Капело очаква труден двубой срещу България утре на Националния стадион "Васил Левски" ...... Не мога да ви опиша, колко тъпо се изсмях ! *lol*