София посреща Големия финал на Каменица ФЕНкупа

16:22
София посреща Големия финал на Каменица ФЕНкупа
Големият финал на Каменица ФЕНкупа 2011 ще се проведе в София във втория уикенд на октомври (8 и 9 октомври 2011 г.).

За последната фаза на най-големия аматьорски футболен турнир в България се класираха точно 24 отбора, завършили на първо и второ място във всеки от 12-те регионални полуфинала в Габрово, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Шумен, Варна, Бургас, София, Велико Търново, Хасково и Мездра.

Специално за финалната фаза организаторите от "Каменица" АД са подготвили много подаръци и изненади за "звездите от квартала" и футболните фенове, които ще посетят Големия финал. Доброто настроение ще е гарантирано от много футболни емоции и още повече Каменица, а по традиция най-атрактивните на терените и около тях ще получат специални награди.

Всички играчи ще се борят за титлата в изцяло професионални екипи, осигурени от партньора на турнира Puma, а мачовете ще бъдат ръководени от професионални съдии. По традиция шампионите на Каменица ФЕНкупа ще грабнат впечатляващата награда да гледат на живо мач на някои от най-големите европейски отбори. За пръв път тази година Каменица ще предостави възможност на победителите сами да изберат мач на кой отбор искат да посетят, а компанията ще покрие всички разноски по незабравимото пътуване.

В тазгодишното девето по ред издание на най-големия футболен турнир за аматьори в България се включиха над 15 000 "звезди от квартала", които отбелязаха почти 10 000 гола. До момента на Каменица ФЕНкупа 2011 се изиграха точно 780 официални мача на регионалните полуфинали и още почти толкова на предварителните квалификации. Бяха раздадени над 300 индивидуални награди за участниците и повече от 7000 подаръка за феновете. Най-интересното от Каменица ФЕНкупа 2011 предстои – Големият финал е в София, на 8 и 9 октомври.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари