В Поморие готови да покажат класа срещу Ботев

16:09
В Поморие готови да покажат класа срещу Ботев
След три изиграни кръга отборът на Черноморец Поморие води в класирането на Източната "Б" група, въпреки че шест футболисти от миналата година вече не са в състава. Макар и без всякакви нови попълнения, поморийци под ръководството на Неделчо Матушев играят много добре и във всяка от срещите контролират събитията на терена от първата до последната минута.

Самите футболисти също се чувстват много добре и освободено на терена. Те обаче ще трябва да играят тази събота срещу Ботев Пловдив в 4-ия кръг от първенството, а на пръв поглед изглежда срещата остава на страни от вниманието заради предстоящия мач на националния отбор утре срещу Англия.

Срещата Черноморец Поморие Ботев Пловдив е на 3-и септември (събота), от 17.00 часа на стадиона в Поморие. В Поморие обаче няма да могат да разчитат на двамата си младежки национали- Пламен Димов и Георги Костадинов, които са в селекцията на Михаил Мадански.

В Ботев нямат такива проблеми, след като Николай Димитров и Петър Атанасов бяха върнати в клуба им. От малкото черноморско градче обаче няма да правят постъпки за отлагане на срещата, въпреки че имат такова право.

Друг любопитен факт е, че Ботев Пловдив сега се води от бившия треньор на поморийци Петър Хубчев. Хубчев изкара два сезона край морето, но сега Матушев е принуден да се справя без вратарите Янко Георгиев (Черноморец Поморие) и Лазар Йовишич, защитниците Иван Тодоров (Славия) и Емил Копаранов (Монтана) и халфовете Крум Стоянов (Черноморец Бургас) и капитана Любомир Божинов (Локомотив София). В Силистра и Несебър обаче тотално подмладеният отбор на Матушев показа много добра и раздвижена игра.

"Подготвяме се здраво, макар че двама много важни футболисти няма да играят заради ангажименти в националния отбор- Пламен Димов и Георги Костадинов. Всички в отбора чакаме с голямо нетърпение точно този мач и сме амбицирани да ги победим. На Ботев Пловдив няма да им е лесно на стадиона в Поморие", гарантира полузащитникът Емануил Манев, който до миналата година бееш юношески национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари