И в Италия се скъсаха от трансфери в последния момент

11:04
И в Италия се скъсаха от трансфери в последния момент
В Италия в последните минути на трансферния прозорец бяха завършени множество сделки, като една от най-сериозните бе тази на Удинезе за десния бек на Ривър Плейт Максимилиано Перейра.

Интер Милано пък подписа с Мауро Сарате за една година под наем, а Лацио ще получи 4 милиона долара за трансфера. Двама защитници обаче напуснаха "Сан Сиро". Давиде Сантон отиде в Нюкасъл за пет години, докато Нелсон Ривас бе освободен от тима.

Градският враг Милан пък подсили халфовата си линия с трансфера на Антонио Ночерино от Палермо, който подписа за пет години с италианския шампион.

Сарате не е единственият нападател на Лацио, който отива под наем. Серджио Флокари преминава в Парма с опция за постоянна сделка. Наполи пък увеличи опциите си преди участието в Шампионската лига с привличането на бранителя Игнасио Давид Фиделеф от Нюълс Олд Бойс. Футболистът струва 4 милиона долара и идва с договор за пет години.

Рома пък привличе Фернандо Гаго от Реал Мадрид и босненския халф Миралем Пянич от Лион за 14 милиона долара и с четиригодишен договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naydenov1914
02.09.2011 03:09

според мен големи удари направиха според мен рома с Кяер които поне за мен не блесна чак толкова в германия но сега се връща в позната обстановка, привличането на Пянич също е дообър ход.
Грешка е и според мен продажбата на Сантон но времето ще покаже, радвам се че Сарате идва сега отново се увеличава конкуренцията в атаката надявам се да си паснат Сарате - Пацини - Форлан(Милито) и да мачкат наред естествено *beer*

Pay4win
01.09.2011 16:45

скъсаха се, щото цяло лято пасуваха

Sandsa
01.09.2011 12:20

Добри трансфери, но Сантон не трябваше да го продават! Уникален защитник е, лиспата му яще понижи не само класата на Интер, а на цялата Серия А!