Кейта се завръща за Мали, Дембеле извън сметките на Жирес

15:15
Кейта се завръща за Мали, Дембеле извън сметките на Жирес
Халфът на Барселона Сейду Кейта прие първа повиквателна за националния отбор на Мали от над година и половина, докато бившият нападател на Левски и сегашен на Фрайбург Гара Дембеле остана извън състава за мача с Капо Верде.

Кейта отхвърляше повиквателните на Мали през последните 20 месеца, за да се концентрира върху клубната си кариера, но сега е на линия за квалификацията за Купата на Африка срещу слабаците от островната държава. Гара Дембеле, който е твърда резерва във Фрайбург през този сезон, пък очаквано не е сред 24-те избраници на селекционера Ален Жирес за съботния мач в Бамако. При победа Мали ще излезе начело в квалификационна група "А" преди следващия цикъл мачове през октомври.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pay4win
01.09.2011 16:46

да е ЖИВ И ЗДРАВ. ГОлям човек и характер и воля

Est1892
31.08.2011 18:33

Какво нещо ,е живота ,а преди една година само го молиха да играе ,а той каза ,че ще играе само за Франция. Сега франция ще я гледа през крив макарон ,а ще се моли да играе за Мали ,но сега те не го искат. Аз не знам ,защо го взеха тези Фрайбург ,нито го пускат ,нито разчитат на него само дето го взеха.

Barca_fen112
31.08.2011 18:23

Fabregas_boy Прав си ама лично мнение Гарата яко се натресе там ! Нали се сещаш че още през зимната пауза ще го пробъдят и после до края на кариерата му ще го местят от клуб на клуб .. той просто си е такъв и тук му беше местото ! Правеше каквото си поиска , беше футболна звезда номер 1 в България , най - добрият играч тук , взимаше адски много за българските стандарти пари ... И яко готини к*чки за праскане . А в Германия освен парите другото ич не му върви ! Всеки футболист си пасва перфектно в даден отбор и Левски бе отбора на Гарата, но ....

daniel_man_utd
31.08.2011 15:29

"Гара Дембеле, който е твърда резерва във Фрайбург през този сезон" - Точно така ако си беше останал във левски сега щеше да си ТИТУЛЯР !!!!

Fabregas_boy
31.08.2011 16:30

А група и Бундеслига-сам си прави изводите(заплати,слава,престиж,шанс за преминаване в по-голям отбор и т.н.)