Матеус остава начело на България дори и ако ни скъсат от бой

11:08
Матеус остава начело на България дори и ако ни скъсат от бой
Дори три загуби в остава­щите европейски квалифика­ции няма да разклатят пози­циите на Лотар Матеус в на­ционалния отбор. Селекцио­нерът ще преподпише дого­вора си и при поражения от Англия, Швейцария и Уелс.

Световният и европейски шампион е уточнил всички параметри по контракта с президента на родната цен­трала Борислав Михайлов. Подписването е формалност, която ще получи одобрение­то и от ръководството на БФС на следващия Изпъл­ком.

Още след ремито в Черна гора (1:1 на 4 юни), когато се изпепелиха шансовете на България за класиране на европейското първенство, Михайлов обяви: „Резултати­те няма да повлияят на реше­нието ни за бъдещето на Матеус!"


Първият на българския футбол и Лотар са си стисна­ли ръцете за нов мандат на селекционера след финални­те разговори около контролата с Беларус (0:1) на 12 август в Минск. Затова Матеус вече чертае стратегии и за предстоящите световни квалификации „Бразилия 2014", в които България се случи в кошмарна група с Италия, Дания, Чехия, Арме­ния и Малта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация