Анелка: Сколари не трябваше да ни разделя с Дрогба

15:03
Анелка: Сколари не трябваше да ни разделя с Дрогба
Нападателят на Челси Никола Анелка, заяви че уволненият Луиш Фелипе Сколари не е трябвало да държи него и Дидие Дрогба разделени.

Бразилският мениджър бе уволнен миналата седмица и пред погледа на новия наставник Гус Хидинк Анелка отбеляза хеттрик в победата на Челси с 3:1 над Уотфорд. Сколари бе скептичен към двойката Анелка-Дрогба, но според бившата звезда на Арсенал бразилецът е бъркал като ги е държал разделени.

"Разбира се, че можем да работим заедно за Челси", заяви Анелка . "Казвал съм го и преди, както и Дидие, но Сколари никога не се опита да ни пусне и двамата в игра. Този път отбелязах аз, но следващия път може да е Дидие. Това е добре за Челси", допълни още Анелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

turot_80
16.02.2009 17:20

Анелка е само единият от двата крака на Дрогба. Не може да става и дума за сравнение.Дрогба е много по-напред и по-класен футболист от Анелка. Това да вкараш няколко гола не те прави голяма звезда.

pafata
16.02.2009 15:13

Анелка да не се помисли за голяма работа, след като почти всичките му голове този сезон са срещу слаби отборчета. Дано Хидинк го забие на пейката.