Любо Пенев: Взехме три точки от трудно гостуване

21:51
Любо Пенев: Взехме три точки от трудно гостуване
Взехме три точки при гостуване на труден съперник, какво повече трябва да искаме, попита старши треньорът на Литекс Любослав Пенев след победата с 2:0 над Славия на стадиона в квартал "Овча Купел".

Шампионите стигнаха до успеха след попадение на Кодо през първото полувреме и гол на Николай Бодуров в самия край на двубоя.

"Трябваше да си решим по-рано мача, изпуснахме чисти положения. Победихме труден съперник като гост, доволен съм. Какво повече да искаме? След като поведохме с 1:0 създадохме две изключително чисти положения, които пропуснахме. След това Славия взе инициативата, но не ни застраши", заяви Пенев на пресконференцията след мача.

"В паузата на първенството ще изиграем контрола с Ботев Враца в четвъртък на стадиона в Ловеч. След това ще починем два-три дни. От мача с Черно Море очаквам да бъде интересен", допълни наставникът на "оранжевите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Unbeatable_fen
28.08.2011 22:46

Тези преди ми бяха симпатични но след мача с Висла се видя на какво струват........ В Бългаия пропускат дуспи но като отидат в Европа и от 20 положения срещу Висла (визирам първия мач ) само 1 вкараха и допуснаха 2...... По добре някои тим с манталитет в Европа да ни представлява отколкото Литекс....

teodorta4ev
28.08.2011 23:30

В момента тъжната истина е такава , че няма отбор в БГ който е достоен (без да обиждам някой фен на бг. *smile*

Bellar
28.08.2011 23:28

Кой ? Дай да те чуем .